Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák szeretitek ha haza...

Anyukák szeretitek ha haza megy a felnőtt gyereketek? illetve akik külön laknak,mennyit jártok haza ?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és 1 éve lakok külön ( 50 kmre ) , anyukám 1 szer volt nálam,én viszont járok haza sűrűbben, havi 1 szer változó de 3-4 napra.

de mindig a kifogás van ,szájhúzás. nem szereti ha jövök. ha ittvagyok azt kérdezi folyton mikor megyek már. barátnőinek azt mondogatja hogy már megint itt vagyok gúnyosan.

ezért már gyomorideggel járok.

ti akik külön laktok,mennyit jártok haza ? titeket szívesen látnak?

illetve anyukák akiknek kirepültek a gyerekei.

2021. máj. 20. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
69%

Kerdezo!

Direkt próbáltam kirívó példákat írni. ...

Továbbra sem értem, minek kell napokra odamenni, ha nem örülnek neked. Keress barátokat, ha magányos vagy. Ügyintézni meg se havonta nem kell, se napokig.

2021. máj. 20. 16:47
 42/73 A kérdező kommentje:

Intezni havonta se kell ? Honnan tudod nekem mit kell inteznem ?? Ne menyjunk bele mert a kerdes nem ehez kapcsolodik. Ez az en dolgom. Es de kell !

Nem napokig ez igy van ! Csak ossze akartam kotni a kellemeset a hasznossal de megfogadom az egyik valaszolo tanacsat es akkor jovok legkozelebb anyamekhoz, ha szolnak.

2021. máj. 20. 17:09
 43/73 anonim ***** válasza:
43%
Semmit nem kell havonta intézni, ez egészen biztos. Valóban, ne menjünk bele. Szia.
2021. máj. 20. 17:40
 44/73 anonim ***** válasza:
79%
43- te már csak tudod...
2021. máj. 20. 17:46
 45/73 anonim ***** válasza:
92%
"Csak ossze akartam kotni a kellemeset a hasznossal ." Jó ötlet csak éppen nalatok a kellemes rész hianyzik.
2021. máj. 20. 17:50
 46/73 anonim ***** válasza:
73%
Én évek óta külön élek, a lakcímem a szüleimnél van még mindig, de szerintem még sose kellett azért utaznom, hogy ügyet intézzek. Egyedül a védettségi igazolványomat küldték oda, másban ez sose jelentett problémát. Szóval nem értem miért olyan fontos ennyiszer menned. Nekem is rosszul esne ha nem látna anyám szívesen, de ezt az indokodat nem értem.
2021. máj. 20. 18:15
 47/73 anonim ***** válasza:
47%

44!

Kerlekncsak egy példát mondj!

2021. máj. 20. 18:18
 48/73 anonim ***** válasza:
83%
Én apum 100 kmrel lakik arrébb, 3 vagy 4 napra megyek haza mindig. De mindig szívesen lát, kérdezi mikor megyek meg a többiek is. Szerintem szomorú, hogy így áll valaki a saját gyerekéhez, mint a kérdező anyja.
2021. máj. 20. 18:32
 49/73 anonim ***** válasza:
100%

29 éves nagy gyerek vagyok :)

Anyukám imádja ha otthon vagyunk. Van még 3 tesóm, de már mind külön lakunk. Akárki megy haza, anyu pörög ezerrel, süt főz, igyekszik az aktuálisan hazaérkező gyerek kedvenceit készíteni. Amikor otthon vagyok, kicsi visszakerülök gyerekstátuszba, és imádom. Persze hosszútávon elviselhetetlen lenne, de úgy kb egy hétig ez maga a wellness. :) Sokáig alszom és anyum megcsinálja a reggelit. Nem én kérem, ezt ő magának tartja fenn, örül mert hasznosnak érzi magát, meg hogy újra anyukáskodhat kicsit, hát én meg hagyom. Mivel unokák még nincsenek, nincs kit dédelgetni.

Mióta külföldre költöztem, ritkábban járok haza: eddig három havonta, de a covid óta mindössze kétszer voltam otthon. Előtte, amíg Magyarországon voltam, havonta próbáltam hazamenni egy-egy hétvégére. Külföldről ha hazamegyek, általában egy hetet szoktam otthon tölteni.

2021. máj. 20. 20:27
 50/73 anonim ***** válasza:
77%
Ja, közben most beleolvastam a válaszokba: ezt az elintéznivalót én sem értem. Szeptemberig én is anyámékhoz voltam bejelentve, de a bankkártyámon kívül semmi nem érkezett oda, annak meg anyum elküldte az adatait és simán beaktiváltam a telefonra, nem kellett a kártyát utánam küldeni. Meg néha oda rendelek csomagot, amit majd elhozok, ha hazajutok.
2021. máj. 20. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!