Anyukák szeretitek ha haza megy a felnőtt gyereketek? illetve akik külön laknak,mennyit jártok haza ?
22 éves vagyok és 1 éve lakok külön ( 50 kmre ) , anyukám 1 szer volt nálam,én viszont járok haza sűrűbben, havi 1 szer változó de 3-4 napra.
de mindig a kifogás van ,szájhúzás. nem szereti ha jövök. ha ittvagyok azt kérdezi folyton mikor megyek már. barátnőinek azt mondogatja hogy már megint itt vagyok gúnyosan.
ezért már gyomorideggel járok.
ti akik külön laktok,mennyit jártok haza ? titeket szívesen látnak?
illetve anyukák akiknek kirepültek a gyerekei.
22 éves vagyok, 250 km-re lakom szüleimtől, változó mikor megyek haza (1-2 havonta) és változó mennyi időre (1 napra - egy egész hétre), de tudom, hogy mindig örülnek nekem és sose siettetnek, hogy menjek vissza. Sőt én is nagyon szeretek náluk lenni.
Ha nem 250 km-re, csak mondjuk 50-re élnék tőlük, akkor valószínűleg én se "ottalvós" látogatásokat iktatnék be, kipróbálnám, ha pár hónapig csak egy-egy ebédre ugrok be, az hogy tetszik neki. Ha azt jobban szereti, akkor meg van a megoldás. Ha arra is húzogatja a száját, akkor majd karácsonykor találkozunk.
A szüleim mindig kérdezgetik mikor megyek, úgyhogy örülnek, ha megyek. Olyan 2havonta kb egy hétvégére. Nincs messze, csak nem Magyarországon belül van, így nem olyan egyszerű, meg hétvégén általánban inkább tanulok. Anyukám szokott jönni, ha én épp nem megyek, úgyhogy olyan 2-3hetente találkozunk. Apammal nem igazán találkozok, csak ha hazamegyek, de akkor is elviselhetetlen, ő látogatóba szerncsére nem jön.
19L
Én a helyedben nem járnák hozzá. Ő sem örül neked, te se szeretsz menni, akkor minek?
Én 120 km-re költöztem egyetem miatt anno, évente 4x a szünetekben mentem haza, volt egy 3 éves időszak amikor még szünetben sem, mióta főállásban dolgozom, évi 2-3 alkalommal megyek, 2-3 napot maradok.
szüleim elváltak. anyám,öcsém,meg anyám párja laknak itt.
a csávónak nincsennek gyerekei,és minket se szeret. anyámat is átformálta kicsit. lehet ez az oka.
én magányos vagyok , és 7 végén úgy gondoltam lejárok beszélgetünk meg én se vagyok akkor egyedül. de akkor ezt benéztem.
nem jövök 1 darabig vagyis addig nem amíg nem szol.
20-as nem jelenek meg hajnalok hajnalán....délután szoktam menni, van kulcsom is ha nem lenne itthon senki bejövök...
nem zabálom ki a hűtőt.....ha ittvagyok van mikor én veszek alapanyagot hogy nehogy az legyen megettem ...tehát ez se igaz
ide vagyok ( még) bejelentve a lakcímkártyámon tehát az olyan ügyeim itt intézem,azért IS jövök havonta, és akkor már maradni szoktam pár napot. ez az oka....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!