Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák szeretitek ha haza...

Anyukák szeretitek ha haza megy a felnőtt gyereketek? illetve akik külön laknak,mennyit jártok haza ?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és 1 éve lakok külön ( 50 kmre ) , anyukám 1 szer volt nálam,én viszont járok haza sűrűbben, havi 1 szer változó de 3-4 napra.

de mindig a kifogás van ,szájhúzás. nem szereti ha jövök. ha ittvagyok azt kérdezi folyton mikor megyek már. barátnőinek azt mondogatja hogy már megint itt vagyok gúnyosan.

ezért már gyomorideggel járok.

ti akik külön laktok,mennyit jártok haza ? titeket szívesen látnak?

illetve anyukák akiknek kirepültek a gyerekei.

2021. máj. 20. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
10%
Es mi van akkor ha az apja, tesója miatt jár haza?
2021. máj. 20. 09:02
 22/73 anonim ***** válasza:
86%

21!

Valóban, feltételezhetjük azt is, hiszen semmi háttér nem lett közölve. Bár ebből itt " anyukám 1 szer volt nálam" nekem egy egyedülálló anya dereng fel egyszem gyerekkel, aki a kérdező.

2021. máj. 20. 09:05
 23/73 anonim ***** válasza:
87%

Kb 3 órányira lakok kocsival. Havonta 1x-2x megyek haza hétvégére. Mindig örülnek nekem.

Ha csak 50km-re laknék inkább minden héten hazamennék de csak vasárnapi ebédre.

Ha ilyeneket mondana anyám nem mennék jó ideig biztos.

2021. máj. 20. 10:12
 24/73 anonim ***** válasza:
86%

Minek mész? Anyád nem szeret, csak nyűg vagy neki, engedd el ezt a dolgot.

Én sosem járok olyan rokonhoz, aki nem lát szívesen :), tökmindegy, milyen közeli is.

2021. máj. 20. 10:24
 25/73 anonim ***** válasza:
87%
Én a szomszéd kerületben lakom, mint a szüleim. Minden hétvégén megyek hozzájuk egy közös ebédre. De amióta elköltöztem, egyszer sem aludtam ott, és nem is tervezem. Az a pár óra elég mindannyiunknak.
2021. máj. 20. 10:26
 26/73 anonim ***** válasza:
92%

Mi 20 km-re lakunk a szüleimtől, eleinte hetente mentünk hozzájuk, de aztán úgy alakult, hogy ha nem mentünk egy hétig, akkor valami okkal átugranak hozzánk hétközben. :) Így most heti 2x találkozunk pár órára.

Szerintem az én szüleim igénylik a gyakori találkozást, legalább látni egymást, kicsit beszélgetni. Anyósomhoz havonta megyünk, mert messze lakik, de ő nem bánná ha gyakrabban tudnánk menni. Régen volt, hogy náluk voltunk egy hetet a nyári szabadágunkból, azt hittük örülni fog, de pár nap után látszott, hogy már minden baja van :D úgyhogy legközelebb max 2-t aludtunk ott, aztán volt hogy csak 1-et... Most már csak jövünk-megyünk, nem alszunk ott. :) viszont így próbálunk gyakrabban menni, és így nem terheljük, nem stresszeljük, hogy becuccolunk hozzá napokra. :D

2021. máj. 20. 11:34
 27/73 anonim ***** válasza:
24%
Én remélem, ez kamu kérdés:(
2021. máj. 20. 11:37
 28/73 anonim ***** válasza:
94%

Lányom 22 éves, vőlegényével együtt laknak, és nappali tagozaton tanul az egyetemen, mellette dolgozik otthonról távban.

Lényeg, hogy így 2-3 hetente jön, délelőtt jön, este megy, ez a munkája miatt egy szombat vagy egy vasárnap. Nagyon jó vele (velük, ha párja is jön). Ha gyakrabban jönnének, annak is nagyon örülnénk a férjemmel, csak nem akarunk nyomulni. Itt alvósra dec.26-27-én szoktak jönni, amúgy szívesebben vannak éjszaka a saját kis otthonukban. (Ők 20 km-re laknak).

Nem értem anyudat...

2021. máj. 20. 11:42
 29/73 anonim ***** válasza:
91%
Ja, 20 km-re laknak, ők Bp, mi agglomeráció, 28-as voltam.
2021. máj. 20. 11:44
 30/73 anonim ***** válasza:
85%
3 éve élek külön és átlag kéthetente otthon töltöm a hétvégét, vagy annak egy részét. Mindig szívesen látnak.
2021. máj. 20. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!