Szüleim miért nézegetik a telefonomat?
Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?2021. ápr. 29. 11:12
71/178 Metionin válasza:
És hogy fognak csodálkozni majd ha lelépsz a 'csába...
Nagyon hiányozhat valami az életükből ha te vagy az akin kitöltik ezt a mániájukat. A gyerek egy vendég az ember életében aki kirepül és önállósodik, ez a normális. Súlyos probléma van azoknál a szülőknél, akik kb. kalitkában tartják a gyereküket. Aki komolyan hiszi, hogy ő szabhatja meg hogy a gyereke elköltözhet-e vagy házasodhat-e, ott már baj van agyban. Itt az ideje lázadni, ha nem akarod az egész életedet alájuk rendelni.
72/178 anonim válasza:
Kérdező, ez nagyon beteges. Amint tudsz tűnj el onnan. 18 éves kor felett felnőtt vagy, nincs joguk uralkodni rajtad. Nélkülük próbálj meg jelentkezni valami távoli egyetemre, hátha felvesznek koliba. Ha van bármi hely, ahova el tudsz menekülni, akkor tedd meg minél gyorsabban.
73/178 anonim válasza:
Nem tudom, de egy kicsit troll szag kering a levegőben.
74/178 anonim válasza:
Mi az,hogy ott alszol mellettük 16 évesen, se neked sem a szüleidnek egy perc magánéletünk sincs.Ez nem normális dolog, itt segitséget kell kérned,hol vannak a nagyszüleid?
76/178 A kérdező kommentje:
Milyen troll szag? Mi az a troll szag?
Az a baj, hogy mivel mint említettem, nem voltam még egyedül, így nem is tudok jelentkezni, mert minden mozdulatomat nyomon követnek.
2021. ápr. 29. 13:57
77/178 A kérdező kommentje:
#74 Nekik ez tetszik, különben nem kérnék ezt. Nagyszüleim nincsenek. Se tesóm.
2021. ápr. 29. 13:58
78/178 anonim válasza:
Hát akkor ezt a kérdést hogy írtad ki, ha mindig ott vannak veled? Hogyan tudsz válaszolni?
79/178 Metionin válasza:
73. Hát lehet de van ilyen a valóságban is, egyik osztálytársam pl. ilyen helyzetben volt, az anyja ellenőrizte, hozta-vitte, öltöztette és megszabta hol kell továbbtanulni stb. szóval a csaj jelenleg is egy 30 éves kislány akinek a műkörmét is az anyja választja ki.
80/178 anonim válasza:
Arról beszélek, hogy vannak itt kamugyanús dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!