Mindenki szekál hogy adjam anyámnak a telefonomat, de nem akarom. Mit csináljak?
Ha nem akarod odaadni, ne add, főleg, hogy nem is anyád kéri. Apád vegyen neki egyet, ha annyira telefont akar a feleségének, a testvéred, na meg pláne az unokatestvéred meg ne szóljon bele, mert semmi közük hozzá.
Ne csinálj semmit, mondd meg, hogy NEM, és onnantól kezdve hagyd ott őket, amikor elkezdenek erőszakoskodni.
Pont azt akarják elérni, hogy szarul essen, és megtörj. Ne foglalkozz velük, ahányszor piszkálnak, fordíts hátat és hagyd ott őket.
Vigyázz, ki ne lopják tőled, ezek után azon se lepődnék meg...
En mindig anyunak adom a "levetett" teloimat. Igazából, legutoljara vettem neki egy újat, kozepes arkategoriasat, mert ugy vettem eszre az elozot is szerette... Ezt is tok szereti es megtanulta használni pedig 60 feletti. Ha mindenképpen azt választod h nem adod oda, kamuzd h nem lehet megcsináltatni aztan csoki.. Amúgy pl h futni meg stb.kell, ok.. de en biztos nem cserelgetnem a kartyakat ide-oda bringazas meg futás elott, mert az se tesz jot neki.. Tudod.. ketto teloval meg járjanak a drogdealerek.. De hat te tudod.
En ha mar nem adnám oda eladnám azt azt mondanám, h a szervizből se hoztam haza mert azt mondtak higy menthetetlen.. Úgyse mennek utana, h igaz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!