Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenki szekál hogy adjam...

Mindenki szekál hogy adjam anyámnak a telefonomat, de nem akarom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval a nyári fizumból vettem magamnak egy új telefont és nem hagy békén a családom hogy adjam oda anyámnak a régi telefonomat. Amúgy most nem is jó szóval meg fogom javíttatni, de egyszerűen mindenki mindenféle fösvénynek lehord hogy de én márpedig adjam oda mert mire nekem. Amúgy használtam eddig is, meg ha futni megyek vagy csak úgy valahova ahol elejthetem vagy biciklizek eleve azt hordom, meg úgy a szívemhez nőtt, anyám meg csak időt nézni használná, még telefonálni se tudna mert nem ért hozzá. Sőt még csak ő nem is kérte hogy adjam neki azt mondta nem kell neki. Akkor minek nem szállnak le rólam? Uncsim, testvérem, apám, mindenki.. mi közük van a telefonomhoz? Amúgy is nagyszüleimtől kaptam pénzt ballagásomra és abból vettem azt is mert ők sose vettek nekem telefont. Szóval nem értem miért kéne megválnom a régitől. Anyám meg nem tudom minek nem vesz magának egy szar nyomógombos telefont akkor ha annyira kell neki 5000 forintból már lehet venni egy alap telefont.. mi a fenét csináljak? Uncsim is azt mondja megcsináltassa anyámnak. Nekem meg gondolom nem. És már szégyellem mondani hogy én nem akarom odaadni mert rendesen nekem állnak öten hogy milyen vagyok.. egyszerűen szeretem azt a telefont nem akarok megválni tőle.. Mit csináljak? Adjam akkor oda? Vagy mit mondjak nekik hogy leszálljanak rólam? Vegyek anyámnak egy gombosat? Vagy mit csináljak??? :(

2017. aug. 21. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Eszembe nem jutna anyám elé helyezni egy ócska telefont! 😲
2017. aug. 21. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Mondd meg neki, hogy tök jó fejek, amiért a te cuccaiddal jótékonykodnak, majd ha jó példát mutatnak, követed őket.

Máskülönben nem értem, tényleg használod mindkettőt, miért nem mondod ezt? Bickilizni, futni nem a drága újat viszed, ez teljesen ésszerű.

2017. aug. 21. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:

LOL :D

"Mit csináljak? Adjam akkor oda? Vagy mit mondjak nekik hogy leszálljanak rólam? Vegyek anyámnak egy gombosat? Vagy mit csináljak??? :("

2017. aug. 24. 02:17
 14/17 anonim ***** válasza:

De jó pofák, de komolyan, 5 en esnek neked, de az eszükbe nem jutna, hogy ők jótékonykodjanak és felajánlják a sajátjukat, vagy meglepjék eggyel és vegyenek egy hitvány telót, úgy hogy összedobják rá közösen a lóvét . Ezt a cirkuszt, eszem áll meg.

A tescoba már kapni alcatelt 3 ezerért, vegyél neki egyet.

2017. aug. 24. 02:21
 15/17 anonim válasza:

szerintem ne add oda, amig szereted a regit.

volt egy tok jo speci, egyedi taskam. total en voltam, es a ruhataram felehez passzolt. ezt a taskat odaadtam anyukamnak, mert ugy tunt, nagyon tetszik neki.

nem tudtam elfelejteni, rendesen hianyzott, ezert egy ev mulva megkerdeztem, hordja-e.

hat nem hordta. odaajandekozta valakinek, mert a valakinek megtetszett...

:O

2019. ápr. 18. 18:28
 16/17 anonim válasza:
ejj, most latom, milyen regi ez a kerdes. :|
2019. ápr. 18. 18:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Semmi baj, csak most látom 2 éve milyen hisztit levágtam ezért a hülyeségért xD a telefon nem is működik azóta sem szóval mindegy :D szegény anyukám ha tudná, hogy ezen pattogtam xD
2019. ápr. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!