Mindenki szekál hogy adjam anyámnak a telefonomat, de nem akarom. Mit csináljak?
Mondd meg neki, hogy tök jó fejek, amiért a te cuccaiddal jótékonykodnak, majd ha jó példát mutatnak, követed őket.
Máskülönben nem értem, tényleg használod mindkettőt, miért nem mondod ezt? Bickilizni, futni nem a drága újat viszed, ez teljesen ésszerű.
LOL :D
"Mit csináljak? Adjam akkor oda? Vagy mit mondjak nekik hogy leszálljanak rólam? Vegyek anyámnak egy gombosat? Vagy mit csináljak??? :("
De jó pofák, de komolyan, 5 en esnek neked, de az eszükbe nem jutna, hogy ők jótékonykodjanak és felajánlják a sajátjukat, vagy meglepjék eggyel és vegyenek egy hitvány telót, úgy hogy összedobják rá közösen a lóvét . Ezt a cirkuszt, eszem áll meg.
A tescoba már kapni alcatelt 3 ezerért, vegyél neki egyet.
szerintem ne add oda, amig szereted a regit.
volt egy tok jo speci, egyedi taskam. total en voltam, es a ruhataram felehez passzolt. ezt a taskat odaadtam anyukamnak, mert ugy tunt, nagyon tetszik neki.
nem tudtam elfelejteni, rendesen hianyzott, ezert egy ev mulva megkerdeztem, hordja-e.
hat nem hordta. odaajandekozta valakinek, mert a valakinek megtetszett...
:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!