Anyámnak miért fontosabb a 'pasija'?
Múltkor még azzal jött,hogy neki nem jó ez a kapcsolat meg nekem sem..aztán rá egy napra már ott lóg a nyakán.
Egy éve vannak együtt és én azóta egyedül érzem magam.(kivéve amikor össze vannak veszve,mert akkor én vagyok a fontosabb vagyis inkább akkor kihasznál magának)
A fickónak 4 gyereke van..3-at nem bírok közülük.
Mikor rosszba voltak,akkor beszélgettünk,hogy kinek mi a baja és én ezt már számtalanszor elmondtam neki csak szarik rá.Kezd ebből elegem lenni (régebben annyira nem bírtam elviselni,hogy Ő is ott van,egy régebbi kapcsolata miatt ami nagyon sok fájdalmat okozz nekem,hogy elvitt beszélgetni egy nővel..) és miután megint kibékültek,felszakította a sebeket akik kezdtek begyógyulni.Nem vártam el tőle,hogy szakítson vele vagy ilyesmi.Mondtam is neki..Inkább én is figyelmet szeretnék tőle és hogy engem is úgy szeressen mint a paliját! Mit csináljak? 14/L (gonoszságot légyszíves ne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!