Anyámnak elmondtam hogy szerelmes vagyok. Erre ő kiakadt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 21:42
1/30 anonim válasza:
Kevés az infó. Miért akadt ki? Ha mondjuk a tizennégy éves lányom elém állna hogy szerelmes egy ötven éves pasiba, én is kiakadnék...
2/30 anonim válasza:
Ez természetes, ha kolostorba szántak téged:DDD
Mondd, hogy terhes is lettél vagy a csajszi:DDD
3/30 anonim válasza:
Sajnos az anyukák ilyen aggodosak,pláne ha az egyszem gyerekukrol van szo(nm tom hogy egyke vagy e.)Ilyenkor próbáld elmondani, hogy nm lesz baj, meg a tanulás lesz az elso,nm fog rosszba vinni... En ezeket tanácsolom, csak drukkolni tudok!Küldöm az energiát!
4/30 anonim válasza:
Hány éves vagy? A szerelmed hány éves? És anyád? Mit mond, miért gondolja kiakasztónak, hogy szerelmes vagy?
5/30 anonim válasza:
Kelkáposzta főzeléket sült virslivel, mert azt szeretem.
8/30 anonim válasza:
Kulcsszavadban az szerepel: anya-lánya. Tehát lány vagy.
Anyád helyében nem akadnék ki, akárhány éves is vagy (jelzem én is, kevés az infó), de már óvodában is szerelmes az ember lánya sok esetben. Mi a probléma anyádnál? Írj bővebben, mert ez így édeskevés.
9/30 anonim válasza:
Nem veszitek ti komolyan ezt a kérdést - brassóit meg kelkáposztát ilyen melegben és ilyen későn? A szilvásbukta még elgurul.
10/30 anonim válasza:
Több infót.Meg mi az hogy kiakadt? Hány éves vagy, hogy mondtad el? Stb stb.. ezek nélkül nem nagyon tud segíteni az ember meg akkor se ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!