Mit lehet tenni ha a lányom, egy cigány fiúba szerelmes?
A lányom májusban lett 17 éves,a "fiúja"pedig egy évvel idősebb nála,de nagyon nem helyeslem ezt a kapcsolatot.
Egyrészt a fiú cigizik,bandáznak állandóan,a családjukban is már a 16-17 éves lányok terhesek.
Nagyon féltem,és hiába mondom neki nem hallgat rám.
Csak azt mondja,hogy szereti,hogy vigyáz rá,meg védi.
Nem tudom mit kéne csinálnom,de egy szülő remélem megtudja érteni,hogy féltem a lányom az ilyenektől.
Eltiltani nem lehet,nem tudok más megoldást
Kedves kérdező, a problémád sajnos szinte "kézzel" fogható.
Azt mondják a szerelem mindent legyőz. Én meg azt mondom, hogy nem. A cigány és a magyar két nép fog maradni, függetlenül attól, hogy 1 országba vannak és ezen még a politikusok se tudnak törvényekkel változtatni. S most nem a rasszista maszlaggal jövök (mielőtt kifordítanák a szavaimat), hanem a puszta tényekkel. Ha belemégy ebbe, akkor mindig ki leszel szolgáltatva a lenézésnek.
Üdv. Az előttem szólókhoz írok!!!!
Emberek között is vannak jóképű normálisak. Azoknál a lényeknél ha 5% normális az már magas arány. Ha az okosokra hallgatsz messze elkerülöd hidd el jobban jársz kitudja hogy pl egy esetleges szakításnál nem e késel meg, vagy kezd el zaklatni. Egyik csaj ismerősőmnek cigány pasija volt full normálisnak tünt neki szerette stb azt mikor eltünt a szerelem és szakított a csaj vele elkezdte zaklatni, életveszélyesen megfenyegette, rendőrők nem csináltak semmi azt az lett a vége hogy iskola után elkapta őt azt megerőszakolta. Szal én nem ajánlom neked, szerintem ne kockáztass.
Mi az,hogy ha rendes,normális a srác, akkor nem gáz??
"Egyrészt a fiú cigizik,bandáznak állandóan,a családjukban is már a 16-17 éves lányok terhesek. "
Egy rendes normális srácot ti így írnátok körbe?
De tök mindegy is.
Úgy ahogy van, ez a dolog szánalmas.
#11: De az indiai az indiai...
Szóval adjon óvszert a kezébe? Ezzel felajánlva,hogy nyugodtan dugja meg? Biztos,hogy nem...
Ha szexelni akar, gondoskodjon magának erről. Én inkább minél távolabb tartanám attól,hogy szexeljen vele.
Elég felelőtlenség volt összejönni vele, inkább arra kellene megtanítani,hogy kikkel érdemes párkapcsolatot kialakítani, és elmagyarázni,hogy miért nem jó egy ilyen emberrel összejönni. Nem még hozzájárulni ahhoz, hogy szexeljenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!