Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni ha a lányom,...

Mit lehet tenni ha a lányom, egy cigány fiúba szerelmes?

Figyelt kérdés

A lányom májusban lett 17 éves,a "fiúja"pedig egy évvel idősebb nála,de nagyon nem helyeslem ezt a kapcsolatot.

Egyrészt a fiú cigizik,bandáznak állandóan,a családjukban is már a 16-17 éves lányok terhesek.

Nagyon féltem,és hiába mondom neki nem hallgat rám.

Csak azt mondja,hogy szereti,hogy vigyáz rá,meg védi.

Nem tudom mit kéne csinálnom,de egy szülő remélem megtudja érteni,hogy féltem a lányom az ilyenektől.

Eltiltani nem lehet,nem tudok más megoldást

2016. máj. 19. 17:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
10%
Nem Kovács Réka vagy?
2016. máj. 19. 17:23
 2/35 anonim válasza:
41%
Elég baj, ha 17 éves lányodnak nem tudsz parancsolni. Tedd fel a lehetőséget: ha megvédi stb. menjen. De az ajtót akkor nálad nem nyitja meg többet, mert amíg te tartod azért csak beleszólhatsz valamennyire az életébe.
2016. máj. 19. 17:27
 3/35 anonim ***** válasza:
28%
Figyu szerintem nem gáz... ha normális a fiú akkor nem. Ha nem lop, csal, hazudik stb. Nem akkor nem baj.
2016. máj. 19. 17:30
 4/35 anonim ***** válasza:
27%
Hali! Figyelj, ez az ő élete, szerintem hagyd rá, ha ő neki az kell ám legyen. Vissza tartani sztem meg ne tartsd. Ahogy az előttem szoló írta. Ha rendes normális a srác akkor nem jelent veszélyt. De ha nem az akkor anyukám kösd fel a gatyád és beszélj a lányodal ha nem akarod hogy balhéba keveredjen.
2016. máj. 19. 17:33
 5/35 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező, a problémád sajnos szinte "kézzel" fogható.

Azt mondják a szerelem mindent legyőz. Én meg azt mondom, hogy nem. A cigány és a magyar két nép fog maradni, függetlenül attól, hogy 1 országba vannak és ezen még a politikusok se tudnak törvényekkel változtatni. S most nem a rasszista maszlaggal jövök (mielőtt kifordítanák a szavaimat), hanem a puszta tényekkel. Ha belemégy ebbe, akkor mindig ki leszel szolgáltatva a lenézésnek.

2016. máj. 19. 17:38
 6/35 anonim ***** válasza:
66%

Üdv. Az előttem szólókhoz írok!!!!

Emberek között is vannak jóképű normálisak. Azoknál a lényeknél ha 5% normális az már magas arány. Ha az okosokra hallgatsz messze elkerülöd hidd el jobban jársz kitudja hogy pl egy esetleges szakításnál nem e késel meg, vagy kezd el zaklatni. Egyik csaj ismerősőmnek cigány pasija volt full normálisnak tünt neki szerette stb azt mikor eltünt a szerelem és szakított a csaj vele elkezdte zaklatni, életveszélyesen megfenyegette, rendőrők nem csináltak semmi azt az lett a vége hogy iskola után elkapta őt azt megerőszakolta. Szal én nem ajánlom neked, szerintem ne kockáztass.

2016. máj. 19. 17:41
 7/35 anonim ***** válasza:
63%
El kell tőle tiltani, a lányod pedig nem normális, sokkal előfordul ez ellen nincs mit tenni. Aki kevés ésszel született, az kevés ésszel is fog meghalni.
2016. máj. 19. 17:44
 8/35 anonim ***** válasza:
87%

Mi az,hogy ha rendes,normális a srác, akkor nem gáz??

"Egyrészt a fiú cigizik,bandáznak állandóan,a családjukban is már a 16-17 éves lányok terhesek. "

Egy rendes normális srácot ti így írnátok körbe?

De tök mindegy is.

Úgy ahogy van, ez a dolog szánalmas.

2016. máj. 19. 17:56
 9/35 anonim ***** válasza:
35%
Ismerek egy indiai fiút (itt született nem vallásos stb) és egy magyar lányt,16 évesek, a lány szülei tiltják viszont láttam őket együtt, nagyon édesek és nagyon szerelmesek. A különbség annyi, hogy itt a fiú tényleg normális és rendes. Viszont tiltani tényleg nem tudod, szóval a helyedben áthívnám a fiút, nyitott lennék rá és adnék nekik egy doboz óvszert. A lánnyal is folyamatosan beszélgetnék, de támogatóan, ez gyerekszerelem nem lesz belőle semmi komoly, valószínűleg a lány is rá fog jönni, hogy nem illik oda, de tényleg ne tiltsd mert annál jobban akarni fogják majd.
2016. máj. 19. 18:16
 10/35 anonim ***** válasza:
31%

#11: De az indiai az indiai...

Szóval adjon óvszert a kezébe? Ezzel felajánlva,hogy nyugodtan dugja meg? Biztos,hogy nem...

Ha szexelni akar, gondoskodjon magának erről. Én inkább minél távolabb tartanám attól,hogy szexeljen vele.

Elég felelőtlenség volt összejönni vele, inkább arra kellene megtanítani,hogy kikkel érdemes párkapcsolatot kialakítani, és elmagyarázni,hogy miért nem jó egy ilyen emberrel összejönni. Nem még hozzájárulni ahhoz, hogy szexeljenek..

2016. máj. 19. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!