Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni ha a lányom,...

Mit lehet tenni ha a lányom, egy cigány fiúba szerelmes?

Figyelt kérdés

A lányom májusban lett 17 éves,a "fiúja"pedig egy évvel idősebb nála,de nagyon nem helyeslem ezt a kapcsolatot.

Egyrészt a fiú cigizik,bandáznak állandóan,a családjukban is már a 16-17 éves lányok terhesek.

Nagyon féltem,és hiába mondom neki nem hallgat rám.

Csak azt mondja,hogy szereti,hogy vigyáz rá,meg védi.

Nem tudom mit kéne csinálnom,de egy szülő remélem megtudja érteni,hogy féltem a lányom az ilyenektől.

Eltiltani nem lehet,nem tudok más megoldást

2016. máj. 19. 17:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
64%
Én ismerek olyan lányt, aki évekig volt együtt egy cigányfiúval. Majd mikor szakított volna vele zaklatta őt, sőt az egész családját. Betörtek a házukba valami bánópénzt követeltek, kirabolták őket, meg követték.Munkahelyekre elmentek, szomszédokat zaklatták stb. Jah de senki ne legyen előítéletes :D
2016. máj. 20. 14:55
 22/35 anonim ***** válasza:
63%
Mindenki hogy álszenteskedik, de ha a saját gyerekéről lenne szó képzelem mennyire örülnének egy samalé romalé pasasnak a családban. A saját kárán fog a lánya tanulni - bár remélem, hogy nem - vagy ha esetleg időközben találkozik egy fehérebb bőrszínű pasival, akkor megoldódik a probléma. Tiltani tényleg felesleges, mert annál inkább az ellentettjét fogja csinálni amit ön tilt neki. Apa esetleg nem tud beleavatkozni?
2016. máj. 20. 23:41
 23/35 anonim ***** válasza:
23%

Milyen anya lehetsz, ha a lányod egy cigányba szerelmes. :DDDDDD

SZÉGYEN!

Mit csinálj? Mond el a lányodnak, hogy milyenek a cigányok. Ha nem fogja fel...akkor remélem az a retkes cigány barátja meddő mert már így is sokan vannak.

2016. máj. 23. 21:36
 24/35 anonim ***** válasza:
40%
Öcsém egyik legjobb haverja cigány, de a rendesebbek közül.
2016. máj. 23. 21:56
 25/35 anonim ***** válasza:
70%

A válasz 32%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat add.

# 23/24 Időpont tegnap 21:36

Szerintem te meg húzz az anyádba, miért kell elítélni a cigányokat? Igenis vannak rendes romák, akik nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak, és nem falkába verődnek... Épp ellenkezőleg, megkeresik legállísan a kenyér árát, beilleszkednek a társadalomba és még sorolhatnám de nem fogom mert bisztosan rasszista, fajgyülőlő elmebeteg retardált k@cs@g vagy... mellesleg közel 5%-ának van diplomája, érettségije stb. És pont ez az 5%-léka már rendes életet él.. igen alacsony, szerintem a romáknál ez is nagy előre lépés. Ha te meg itt mocskolodva előítéletekkel jösz ne csodálkozz ha az az 5%-léka az utcán szétveri a rasszista fejedet.. és leszarom ha le leszek pontozva, aki ezt olvassa úgy is tudja nekem van igazam!

Üdv: L/24

2016. máj. 24. 11:55
 26/35 anonim ***** válasza:
68%

Majd biztos támogatnám a kapcsolatot, ha a lányom ilyen sráccal járna: "a fiú cigizik, bandának állandóan, a családjukban is már a 16-17 éves lányOK (!) terhesek".

Itt ez a fő gond. Az, hogy cigány a srác, már kb. ezekből a tulajdonságokból ki lehetne találni. A család valószínűleg szánalmas körülmények közt él, a gyerek lányokat hamar felcsinálják, nem hiszem, hogy más várna a kérdező lányára.

Egyébként, ha egy magyar srác rendelkezne hasonló családi "háttérrel" és cigizne, bandázna, akkor is eltiltanám. Itt, hogy cigány, az csak rátesz egy lapáttal, hiszen valószínűleg a környezete is ilyen.

2016. jún. 2. 09:25
 27/35 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 26-ossal, nem az a baj, hogy cigány, hanem a leírt viselkedés (már ha valóban ez a valóság és nem csak a kedves szülő képzeli bele). Nem cigányok között is bőven akad ilyen. Mondjuk a fiatalok eleve szeretnek kirúgni a hámból, csak mert már nem gyerekek és lázadnak, ezt éppenséggel nem kell összekeverni azzal, ha valaki valóban rossz társaságba keveredik.

Tesóm egyik legjobb haverja is cigány, mi nem vagyunk azok, de őt még a szüleim is kedvelik, és mindig szívesen látják, tanult, dolgozik rendesen, udvariasan viselkedik.

2016. jún. 2. 09:39
 28/35 anonim válasza:
93%
Szerintem ha a lányod őt választotta, akkor had legyen vele. Hiába tiltod el, annál jobban fogja csinálni. A lányod lassan 18 éves, szerintem már nincs értelme annak hogy beleszólsz kit szeret. Mondjuk ha nem tanul, eljár otthonról estig, abba már persze hogy beleszólhatsz, de amég szerelmes, addig nem tudsz vele mit csinálni. Ülj le velük, és beszéld meg hogy ha lefekszenek védekezzenek, nem muszáj olyannak lennie mint az ő családjának. Ők vigyázzanak, és normális kapcsolatot teremtsenek. Ha a fiú LOP, HAZUDIK, ÉS ERŐSZAKOS akkor mondd meg neki hogy hagyja békén a lányodat, és a lányodnak is mondd meg hogy nem lehetsz vele, és hogy csak az Ő érdekében mondod. Ha normális a fiú, akkor próbáld meg elfogadni többször hívd át a fiút és beszélgess vele!:) ne rasszistáskodj... Nem minden cigány ugyanolyan... Persze ha szegény családból származik a fiú, akkor van egy adott természete. De ezt nehéz lenne elmagyarázni! (Énis cigány vagyok, mégis normálisan tanulok, és nem lopok, nem bandázok, nem járok el sehova, semmi ilyesmi caak szeretném normálisan élni az életem, és nagyobb koromban szeretném ha lenne belőlem valami.... Bár nehéz lesz a bőrszinem miatt :( )
2016. aug. 12. 09:48
 29/35 anonim ***** válasza:
ugyanez volt nálam is mint a 15-ösnél. Soha tőbbé cigány, akkor se ha csak pár vonóval van benne!
2016. okt. 10. 19:43
 30/35 anonim ***** válasza:
Én nem akarom a lányod lehordani , de ha pont egy cigány fiúban fogta meg valami .. akkor ott már problémák vannak . Elhiszem hogy vannak "normális"cigányok . De elmondásod szerint nem egy "jó fiúról " van szó . Én már nem is tudom mit írjak ezzel kapcsolatban , mert ha eltiltod - amit kellene , lehet úgy jársz mint egy éve egy nő , hogy a saját lánya meg a cigány barátja megölték mert nem engedte hogy együtt legyenek .Tobb mint 8 éveket kaptak .. Ha meg nem tiltod el lehet egyhamar gyerek lesz a vége .. vagy majd mennek hozzátok a cigányok . Nem hiszem hogy erre vársz .
2017. jún. 6. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!