Mit lehet tenni ha a lányom, egy cigány fiúba szerelmes?
A lányom májusban lett 17 éves,a "fiúja"pedig egy évvel idősebb nála,de nagyon nem helyeslem ezt a kapcsolatot.
Egyrészt a fiú cigizik,bandáznak állandóan,a családjukban is már a 16-17 éves lányok terhesek.
Nagyon féltem,és hiába mondom neki nem hallgat rám.
Csak azt mondja,hogy szereti,hogy vigyáz rá,meg védi.
Nem tudom mit kéne csinálnom,de egy szülő remélem megtudja érteni,hogy féltem a lányom az ilyenektől.
Eltiltani nem lehet,nem tudok más megoldást
Milyen anya lehetsz, ha a lányod egy cigányba szerelmes. :DDDDDD
SZÉGYEN!
Mit csinálj? Mond el a lányodnak, hogy milyenek a cigányok. Ha nem fogja fel...akkor remélem az a retkes cigány barátja meddő mert már így is sokan vannak.
A válasz 32%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat add.
# 23/24 Időpont tegnap 21:36
Szerintem te meg húzz az anyádba, miért kell elítélni a cigányokat? Igenis vannak rendes romák, akik nem lopnak, nem csalnak, nem hazudnak, és nem falkába verődnek... Épp ellenkezőleg, megkeresik legállísan a kenyér árát, beilleszkednek a társadalomba és még sorolhatnám de nem fogom mert bisztosan rasszista, fajgyülőlő elmebeteg retardált k@cs@g vagy... mellesleg közel 5%-ának van diplomája, érettségije stb. És pont ez az 5%-léka már rendes életet él.. igen alacsony, szerintem a romáknál ez is nagy előre lépés. Ha te meg itt mocskolodva előítéletekkel jösz ne csodálkozz ha az az 5%-léka az utcán szétveri a rasszista fejedet.. és leszarom ha le leszek pontozva, aki ezt olvassa úgy is tudja nekem van igazam!
Üdv: L/24
Majd biztos támogatnám a kapcsolatot, ha a lányom ilyen sráccal járna: "a fiú cigizik, bandának állandóan, a családjukban is már a 16-17 éves lányOK (!) terhesek".
Itt ez a fő gond. Az, hogy cigány a srác, már kb. ezekből a tulajdonságokból ki lehetne találni. A család valószínűleg szánalmas körülmények közt él, a gyerek lányokat hamar felcsinálják, nem hiszem, hogy más várna a kérdező lányára.
Egyébként, ha egy magyar srác rendelkezne hasonló családi "háttérrel" és cigizne, bandázna, akkor is eltiltanám. Itt, hogy cigány, az csak rátesz egy lapáttal, hiszen valószínűleg a környezete is ilyen.
Egyetértek a 26-ossal, nem az a baj, hogy cigány, hanem a leírt viselkedés (már ha valóban ez a valóság és nem csak a kedves szülő képzeli bele). Nem cigányok között is bőven akad ilyen. Mondjuk a fiatalok eleve szeretnek kirúgni a hámból, csak mert már nem gyerekek és lázadnak, ezt éppenséggel nem kell összekeverni azzal, ha valaki valóban rossz társaságba keveredik.
Tesóm egyik legjobb haverja is cigány, mi nem vagyunk azok, de őt még a szüleim is kedvelik, és mindig szívesen látják, tanult, dolgozik rendesen, udvariasan viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!