Azt hiszem anyám barátja szerelmes belém, mit tehetnék?
A helyzet a következő.
Anyám összejött egy éve egy férfival, eleinte amíg csak összejárogattak, nem volt semmi különös, mondhatni én is jól kijöttem vele. Pár hete nálunk lakik és azóta eléggé megváltozott.
Először az tűnt fel, hogy gyakran megbámult. Főleg esténként, ha vékony pántos felsőt vettem fel, került fordult a melleimet bámulta. Furán, túlzottan kedveskedően bánt velem, gyakran kérdezgette mit vegyen, mire van szükségem. Én nem akartam semmit, mégis hozott egy csomó holmit. Ruhát is, többnyire ezt a feszülős, szexi fazont.
Az utóbbi napokban pedig már teljesen kész vagyok tőle. Állandóan azt suttogja a fülembe, hogy milyen gyönyörű nő vagyok, mennyire szépek a szemeim...
Szerencsére még egyszer sem ért hozzám, de múltkor például rendet rakott a bugyis fiókomban (is).
Nagyon kellemetlen ez nekem, főleg mert anyám szereti őt és mostanság egész kiegyensúlyozottnak látom, mióta mellette ez a férfi.
Próbáltam beszélni a barátjával, hogy hagyjon békén, de ő nem vett komolyan. Édes vagyok, amikor tiltakozok... nevetett rajtam.
Olyan érzésem van, mintha el akarna csábítani, a nézésétől már a frászt kapom.
Ő 54 én 22 vagyok.
Mégis mit mondhatnék neki? Szóljak anyámnak? Ő elég könnyen magába roskad, sajnos volt neki egy idegösszeomlása 2 éve, teletömték nyugtatóval, nem akarom újra így látni.
A legjobb lenne elköltöznöm, de nem nagyon tudok hova menni.
Csatlakozom az elottem szolohoz! Szerintem sem szerelmes beled, egyszeruen 54 evesen megkivant egy szexi, fiatal, dogos csajt. (gondolom nem csak o nez meg)
Tancsolom, probalj meg vele komolyan beszelni, hatassal lenni ra ha nem szeretned, hogy anyukad elobb-utobb olyan helyzetbe keruljon mint korabban!
Basszus! 22 éves vagy! Legyél már határozottabb!! Állj ki magadért, ne hagyd magad. Szerintem nem normális ha megkívánt, hisz az anyukáddal van, akkor meg mégis
mi köze van hozzád? Ha hozzád ér egy újjal is törd el a kezét, ja és én a helyedben úgy leüvöltöttem volna fejét mint a sz@rt, mit turkál a fiókodban? Nem hiszem el...
Édes vagy, mikor tiltakozol?
Mire vársz még? Megvárod, amíg megerőszakol?
Ha van eszed, felveszed videóra, amikor molesztál, nyomul rád, mert le fogja tagadni.
Ez a tetű nem méltó az anyukádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!