Szüleim miért nézegetik a telefonomat?
Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?2021. ápr. 29. 11:12
91/178 A kérdező kommentje:
Pedig igaz, de aki nem hiszi, az nem hiszi, elmehet.
2021. ápr. 29. 14:34
92/178 Savlekotő válasza:
Érdekes itt ki tudsz állni magadért,de otthon nyuszi vagy?
93/178 A kérdező kommentje:
Otthon is ki tudok, de nem lehet, elnyomnak.
2021. ápr. 29. 14:45
94/178 Savlekotő válasza:
Ellentmondás nem tudsz kiállni különben nem velük aludnál és egyedül járnál suliba stb stb 12 évesek is járnak már egyedül busszal vonattal, és nem hiszem h egészséges házaspár ezt igényli hogy a 16 éves lány ott aludjon köztük,egy baba is frusztráló az ágyban a házasok között.. Valami baj van velük,meg veled ha hagyod magad elnyomni,18 évesen itt ott fogsz aludni 28 évesen is köztük alszol majd ,ők fognak vinni mindenhová kézen fogva? Bár egyre inkább kitalációnak érzem és szerintem nemcsak én.
95/178 A kérdező kommentje:
A kitalációsok menjenek el, mert igaz. Mit csináljak? Addig verjem őket, míg mozognak? Nem tehetem.
2021. ápr. 29. 15:14
96/178 Savlekotő válasza:
Nincs senki akinek szólhatnál? Osztályfőnök pl.
97/178 A kérdező kommentje:
Osztályfőnöknek mi köze a családi dolgainkhoz?
2021. ápr. 29. 15:18
98/178 anonim válasza:
97, bizonyos tekintetben van köze, vagy ha nem is, hátha tud megoldást, mert ez beteges dolog ez az együtt alvás. Azt hiszik csecsemő vagy? Csecsemők szoktak egy szobában aludni a szülőkkel.
99/178 Savlekotő válasza:
Hogy tud segíteni mondjuk és szól a gyámügynek mert ez nem normális ami nálatok megy hogy a szüleid az ágyukba kényszerítenek, te Isten barma,már ne haragudj ha ilyen életképtelen vagy 16 évesen,hát 25 35 évesen barbizzál köztük. Lol. Nincs értelme segiteni ha nem vevő a másik.
100/178 Savlekotő válasza:
Csecsemők szoktak egy szobában aludni a szülőkkel.
Pedig már az sem egészséges több pszichológiai okból,nem hogy egy kamasz lány fiú esetében-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!