Szüleim miért nézegetik a telefonomat?
Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?2021. ápr. 29. 11:12
111/178 Savlekotő válasza:
Remélem apád nem nyúl hozzád úgy. :(
112/178 A kérdező kommentje:
Igen, elég fura család, és én is sajnálom magam, de hát ez van.
2021. ápr. 29. 15:40
113/178 A kérdező kommentje:
#110 A nappaliban alszunk! Nem érted?
114/178 A kérdező kommentje:
Nem nyúl hozzám hogy?
115/178 anonim válasza:
Akkor aludj külön matracon, ha már ennyire degeneráltak, hogy megelégszenek egy szobás lakással...
116/178 anonim válasza:
114, szexuális közeledésre gondolt.
117/178 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire következetlen, kérdező! Te írtad: "Még saját szobám sincs, ott alszom mellettük, íróasztalom a nagyszobában van." Aztán meg ezt: "Egyetlen egy szobánk van."
Döntsd el, mit akarsz hazudni. Tudod, ez olyan, mint a könyvírás. Előbb találd ki a problémát, aztán a karaktereket is hozzá, minden egyes részletet. Különben belefutsz abba, hogy nem hisznek neked teljesen jogosan.
118/178 Savlekotő válasza:
Aludj a földön matracon vagy berángatnak az ágyba maguk közé?
119/178 Savlekotő válasza:
117 hát ez az leírta van nagy szoba íróasztallal,meg az övék ahol anyuék közt alszik. amiket később meg letagad. Nonszensz-- mindjárt írja tuti hogy az íróasztalon alszanak.-
120/178 A kérdező kommentje:
#117 Ennyire hülyéket! Egy szobánk van, és az a nagyszoba!
#118 És szerinted vesznek nekem matracot?
2021. ápr. 29. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!