Elhagytam a telefonomat, de nem merem otthon elmondani. Hogyan tovább?
Nagyon szétszórt vagyok mostanság, aminek meg is lett a következménye. Ma elhagytam a telefonom, ami alapból nagyon drága volt + nem is én fizettem. Nagyon félek elmondani itthon, mert tudom hogy hatalmas lecseszést fogok kapni.:/ Féléve volt meg a teló. Ma kint császkáltunk barátokkal, leültünk egy padra és ott felejtettem. Visszafutottunk, de akkor már nem volt ott.
Ti hogyan mondanátok el a helyemben? Hamarosan úgyis rájönnek, mert hívni nem tudnak.
16/L
Hát... Jó lenne, ha azonnal elmondanád! Én azért még nem mondanék le arról a telefonról... Próbáljátok felhívni, vagy kérdezzétek meg a rendőrségen, nem-e adta le valaki.
Ha nagy értékű telefon, feljelentést is lehet tenni, mert aki megtalálta és eltette, lopást követett el.
Szerintem is mondd el mert le tudják tiltani a számot és a készüléket is, vagy az (feltételezem Apple) iPhone keresése szolgáltatással esetleg lehet valamit kezdeni...
Ígérd meg, hogy többet nem rakod ki a telefont és zsebedben vagy táskádban tartod.
Hello mindenki, köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a felpontozás!
Igen tényleg iPhone, de ne higyjétek azt, hogy valami gazdag elkényeztetett gyerek vagyok, aki ezzel flexszel. Ezelőtt egy 6 éves telóm volt, ami már szószerint alig működött. Összegyűjtöttem valamennyi pénzt, úgyhogy beleadtam az egy harmadánál egy kicsivel többet + szülinapra ezt kértem, így kaptam meg. Nem is azt bánom, hogy az én pénzem elment, hanem hogy anyuék sokat spóroltak rá, úgyhogy most nagyon rosszul érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!