Szerintetek normális az,hogy az apám eldugja sokszor a telefonomat úgy,hogy ne találjam meg?
Azzal,az indokkal rakja el,hogy sokat telózok,és nem érti meg,hogy nem játszok...rajta vagy ilyenek,meg az is ha Facebookozok pl,1 órát akkor már mondja,már megint a kezedbe van!Rakd már le azt a szart! Követ az apám mindenhova majdnem a lakásba,de érdekes csak akkor ha telefon van nálam,ha nincs nálam,mondjuk akkor is megemlegeti,hogy most nincs az a szar a kezedben,NAGY CSODA!!! Eskü ilyenekkel idegesít! Úgy érzem beleőrülök teljesen!!! Régebben amikor fiatalabb voltam tőle este 10-ig is nálam lehetett a telóm(13 évesen!!!) Most így 16 éves koromra ment el az esze egy kicsit,mert azt megértem jobban ha a 13 éves énemtől vette volna el a telefont,de hogy most kezdi így 16 éves koromra a hülyeséget azt nem értem!!!
11 éves koromban ő vitte még be a szobámba a laptopot hogy játszak,hallgassak zenét,chateljek meg ilyenek....
És anyum is benne van a vegyük el a gyerektől a telóját dologban néha,de ő ha úgy elrakja apám,hogy fél napig nem lehet belőle kiszedni,akkor vele eggyütt addig keressük a lakásban a telót míg meg nem lesz!!!
Szerintetek mit csináljak,mert ezt már nem bírom!!!
Nem vagyok függő,simán kibírok egy napot telefon nélkül,ha elutazunk a nagyszülőkhöz sose viszem magammal,meg sehová se,utcán se telózok,csakis kizárólagosan otthon használom!!!
Meg az a legidegesítöbb,hogy 13 évesen sose szólt rám,ha telóztam,most 3 évvel idősebb koromban meg ez a legnagyobb baja velem!!!
4-es,nagyon köszönöm a válaszod!
Ment a zöld pipa(:
Ja.. a négyes az én kommentem,nem figyeletem a számot!XD XD
Akkor így javítom: 3-as nagyon kösziii a válaszod ment a zöld pipa!!!
Mindig megcsinálom amit a szüleim kérnek tőlem,de tényleg bármit megcsinálok,bevásárolok,főzök néha,önálló vagyok,de mondjuk a tanulás nem megy olyan jól apám szerint,pedig eskü 4-es voltam félévkor,szóval nem értem miért mondja azt,hogy nem tanulok jól,és még tanuljak többet,amikor így is kivagyok zsigerelve,egy kicsit élni szertnék már!!!
Nem csak az a hülye tanulás már,mert már kész vagyok attól hogy este 8 ig tanulnom kell, és még akkor is üvölt velem apám,hogy nem tanulok és nem viselkedek normálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!