Szerintetek normális az,hogy az apám eldugja sokszor a telefonomat úgy,hogy ne találjam meg?
Azzal,az indokkal rakja el,hogy sokat telózok,és nem érti meg,hogy nem játszok...rajta vagy ilyenek,meg az is ha Facebookozok pl,1 órát akkor már mondja,már megint a kezedbe van!Rakd már le azt a szart! Követ az apám mindenhova majdnem a lakásba,de érdekes csak akkor ha telefon van nálam,ha nincs nálam,mondjuk akkor is megemlegeti,hogy most nincs az a szar a kezedben,NAGY CSODA!!! Eskü ilyenekkel idegesít! Úgy érzem beleőrülök teljesen!!! Régebben amikor fiatalabb voltam tőle este 10-ig is nálam lehetett a telóm(13 évesen!!!) Most így 16 éves koromra ment el az esze egy kicsit,mert azt megértem jobban ha a 13 éves énemtől vette volna el a telefont,de hogy most kezdi így 16 éves koromra a hülyeséget azt nem értem!!!
11 éves koromban ő vitte még be a szobámba a laptopot hogy játszak,hallgassak zenét,chateljek meg ilyenek....
És anyum is benne van a vegyük el a gyerektől a telóját dologban néha,de ő ha úgy elrakja apám,hogy fél napig nem lehet belőle kiszedni,akkor vele eggyütt addig keressük a lakásban a telót míg meg nem lesz!!!
Szerintetek mit csináljak,mert ezt már nem bírom!!!
Amit én tennék: leülnék vele és elmagyaráznám neki, hogy nagyjából mire és nagyjából mennyit használom a telefont - hogy érzékelje: nem "ész nélkül" mobilozok, és nem "hülyeségekre" pazarolom az időm.
Szerintem fontos ilyen frusztráló helyzetben, hogy megőrizd a belső nyugalmad, ezért hasznos lehet, ha relaxációs technikákat tanulsz. :) Mondjuk ez apukádnak se ártana.. :))
Úgy gondolom, hasznos lehet megismerni apukád szeretetnyelvét, hogy tudd, mi az, ami adott esetben megnyugtathatja. :)
Lehetne egy lilaködös lányregény címe: A lány, akinek ellopták a szóközeit.
:-DDD
Ezt csinálja az asszony is, nem csoda, hogy apád ideges miatta.
Hazajön melóból és amikor csak látom, ott a telefon a kezében, mert a főnöknőjével pletyiznek, akivel előtte 8 órán át ugyanazt csinálták.
A kedvencem az, amikor néznénk valami filmet, de ő közben telefonozik és fogalma sincs, mi történik, ezért tőlem kérdezgeti.
Én meg csak kisétálok a szobából és megnézem a filmet egyedül, ő meg sajnálkozik, hogy nem vele nézek filmet. Teljesen át is álltam angol nyelvű filmekre, mert azokat úgysem érti és legalább nem zargat közben.
Teljesen függő és még csak nem is látja be. Amikor meg azt mondja, hogy most már nem telefonozik, nem bírja ki.
Egyszer feltettem a telefonjára egy appot, ami megmutatta, mennyit használja az egyes alkalmazásokat. Az sem működött.
Amikor meglátom a kezében a telefont, már megyek is ki a dolgomra, nem vagyok kíváncsi a félig hozzám vakkantott válaszaira, amit ő beszélgetésnek nevez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!