Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális az,hogy...

Szerintetek normális az,hogy az apám eldugja sokszor a telefonomat úgy,hogy ne találjam meg?

Figyelt kérdés

Azzal,az indokkal rakja el,hogy sokat telózok,és nem érti meg,hogy nem játszok...rajta vagy ilyenek,meg az is ha Facebookozok pl,1 órát akkor már mondja,már megint a kezedbe van!Rakd már le azt a szart! Követ az apám mindenhova majdnem a lakásba,de érdekes csak akkor ha telefon van nálam,ha nincs nálam,mondjuk akkor is megemlegeti,hogy most nincs az a szar a kezedben,NAGY CSODA!!! Eskü ilyenekkel idegesít! Úgy érzem beleőrülök teljesen!!! Régebben amikor fiatalabb voltam tőle este 10-ig is nálam lehetett a telóm(13 évesen!!!) Most így 16 éves koromra ment el az esze egy kicsit,mert azt megértem jobban ha a 13 éves énemtől vette volna el a telefont,de hogy most kezdi így 16 éves koromra a hülyeséget azt nem értem!!!

11 éves koromban ő vitte még be a szobámba a laptopot hogy játszak,hallgassak zenét,chateljek meg ilyenek....

És anyum is benne van a vegyük el a gyerektől a telóját dologban néha,de ő ha úgy elrakja apám,hogy fél napig nem lehet belőle kiszedni,akkor vele eggyütt addig keressük a lakásban a telót míg meg nem lesz!!!

Szerintetek mit csináljak,mert ezt már nem bírom!!!

2021. febr. 10. 07:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Most jött meg az esze?!... Ő jót akar, csak sajnos sok mindent nem tud tenni, ebben a világban már a seggünket is lassan telefonnal töröljük.
2021. febr. 10. 07:46
 12/24 anonim ***** válasza:
36%
megint a szóköztelen troll gyerek.
2021. febr. 10. 07:52
 13/24 anonim ***** válasza:
33%

"Egy dolgot viszont nem engedhetsz meg semmiképp se: hogy lerombolják az *önbizalmam*." - A válaszomban egy komoly elírást véltem felfedezni, melyet csak utólag tudok már kijavítani. Szóval nem az én önbizalmamat, hanem a sajátodat kell megvédened. Egyébként szomorúan látom, hogy az oldal értékelési rendszere megint csak arra alkalmas, hogy a számunkra inkorrekt válaszokat ledegradáljuk az "X"-ekkel. A kérdezővel szembeni személyeskedést is elutasítom minden tekintetben.

Kérdezőnek: A kérdésed alatt se hagyd, hogy rombolják az önbizalmad. Tök mindegy, hogy függő vagy-e, vagy nem, helytelen az apád viselkedése mindenképp. Hiszem, hogy velem ellentétben te még meg tudod beszélni ezt a konfliktust, az a fontos, hogy megőrizd a hidegvéred vele szemben és amíg együtt élsz vele, békességben, kompromisszumokat kötve tudjatok egymás mellett meg lenni.

2021. febr. 10. 07:56
 14/24 anonim ***** válasza:
5%
Azért követ mindenhova, mert várja az alkalmat amikor szexuális kapcsolatot akar kezdeményezni
2021. febr. 10. 08:26
 15/24 A kérdező kommentje:
13-as! még egyszer nagyon köszönöm neked a válaszaidat!(:
2021. febr. 10. 08:37
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Ismerős helyzet, az én apám is ilyen. Hála istennek már 4 éve nem él velünk, de mikor még itt volt, akkor állandóan az ment, hogy mindig a kezemben van a telefonom, tegyem már le azt a sz*rt stb..

Volt, amikor kikapta a kezemből és földhöz vágta! Anya is meg én is kiabáltunk vele az ilyenek miatt, mert semmi köze nem volt a telefonomhoz, nem is ő vette (nem járt dolgozni, pénze se lett volna rá), akkor meg mit dobálja a földhöz.

Én sosem hagytam magam, ha kikapta a kezemből, én visszavettem tőle, nem érdekelt, vagy ha én nem tudtam, akkor anya vette el tőle.

Ha néha eljön meglátogatni, akkor is csak a veszekedés megy a telefon miatt, még akkor is, ha csak az időt nézem meg, pedig már 18 vagyok.

Ne hagyd magad, mert akkor csak rosszabb lesz.

Lehet, hogy félt téged, mert már abban a korban vagy, hogy egyre jobban érdekelnek a (feltételezem, hogy lány vagy) fiúk és lehet nem akarja, hogy fiúzz, de ez akkor sem normális, ha ez az ok.

Én azt mondom, hogy egy 16 éves "gyereknek" már azért a szülők adhatnának egy kis szabad teret, hiszen már azért annyira nem kicsi.

2021. febr. 10. 09:40
 17/24 anonim válasza:
27%
Elvitte az Apuka :) azt is...
2021. febr. 10. 09:43
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Igen,lány vagyok.

2021. febr. 10. 09:43
 19/24 anonim ***** válasza:
96%

mutasd meg neki, mit csinálsz a telefonon, pl olvasol, akkor a könyvet. sok jó dologra lehet használni a telefont.

a probléma az szokott lenni, hogy valaki virtuálisan éli az életét, személyes kontakt helyett facebookon és más oldalakon (pl. itt) akár ismeretlenekkel beszélget és átveszik a személyes kapcsolatok szerepét a virtuális kapcsolatok

2021. febr. 10. 10:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ennek azért több oldala van. Az a baj szerintem sokszor, hogy elvárják, hogy a gyerek ne telefonozzon, de helyette minőségi időt nem szánnak rá a szülők. Ne telefonozzon este a gyerek, de cserébe gondolom nincs egy normális családi vacsora mondjuk.

Nyilván nem jó nonstop telefonon lógni, de elhiszem, hogy zavaró, ha például valakivel beszélgetsz, és egyszercsak elveszik. Azért ez így szerintem nem teljesen normális. Azért 16 évesen már az ember lassan elkezd randizgatni, eljárogatni, lehet ettől félnek a szülők, ettől próbálnak távol tartani. Ez is egy lehetőség. Ha mondjuk bukás állnál, vagy állandóan eljárnál otthonról, akkor érthető lenne. De szerintem azért ez így nem indokolt.

2021. febr. 10. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!