Relax... kérdése:
Az normalis ha a telefonomat alvas előtt kikapcsolom (akksi 35%) reggel bekapcsolas utan 22%? Ha viszont nem kapcsolom ki ejjszakara akkor reggelre kb 31%?!?! Samsung a5 2016
Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 20:34
1/4 anonim válasza:
Wifi kapcsolódással sokkal lassabban merül az aksi, lehet olyankor rajta vagy egész éjjel?
Én így tapasztaltam meg ezt a jelenséget.
2/4 anonim válasza:
Maga a kis és bekapcsolás is elég sok energiát emészt fel. Simán lehet, hogy éjjel, készenléti állapotban kevésbé merül, mint akkor, amikor minden programot és adatot egyszerre próbál betölteni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg ne nézegesd, hanem töltsd fel. A nagy fesz ingadozás teszi tönkre az aksit. Amint tudod tedd töltőre. Ezek az aksik szeretnek állandó kb 75% töltöttségen lenni. Ne 100% és0% között ingadoztasd inkább 100%-50% között max. Tovább fogja bírni években mérve.
4/4 anonim válasza:
Nézd meg az akksi menüpontnál,hogy a rendszer mennyit maradt ébren. 6-os droid hiba, nálam is fennált s7 edgenél. Tulajdonképp a szekrényemben munka közben 8 óra alatt lement az akksim 3/4-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!