Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért nézegetik a...

Szüleim miért nézegetik a telefonomat?

Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?

2021. ápr. 29. 11:12
 151/178 anonim ***** válasza:
26%

Jaa, ha téged ez nem zavar....Akkor az a kiba§žott telefon se zavarjon, vannak annál fontosabb dolgok is az életben.

De most őszintén, ha nem csinálsz semmi rosszat a telefonnal, akkor miért nem nézhetik meg az előzményeket?

2021. ápr. 30. 13:04
 152/178 anonim ***** válasza:
87%
A jelszóval kapcsolatban kaptál jó tanácsokat, az rajtad múlik, hogy használod-e.
2021. ápr. 30. 13:04
 153/178 A kérdező kommentje:
Inkább alszom mellettük, mint a földön, mert akkor mindenek fájni fog. Nem zavar a telefon, csak nem értem, miért csinálják ezt.
2021. ápr. 30. 13:07
 154/178 anonim ***** válasza:
81%

Azért, mert figyelik, nem-e csinálsz valami rosszat. Ennyi.

Kaptál választ, kész, innentől gazdálkodj a válaszokból valami használható megoldást, mert ennek így tovább nincs értelme. Mert mindent olyan jól megtudsz magyarázni, bezzeg a szüleidnek nem mersz szólni.

2021. ápr. 30. 13:10
 155/178 anonim ***** válasza:
88%

16 évesen egy matracot sem vagy képes kérni vagy venni, ez gáz. Így még pasid sem lesz, tudod ki akarna egy olyan lánnyal járni, aki a szüleivel aludna egy ágyban xD

Ti egy mentálisan BETEG család lehettek. Te is és a szüleid is. Sajnállak titeket.

2021. ápr. 30. 13:10
 156/178 A kérdező kommentje:
Kérhetek, nem vesznek. Venni meg nem tudok, mert nem mehetek egyedül sehova. Pasim úgyse lesz, mert nem engedik, de én nem is annyira akarok.
2021. ápr. 30. 13:12
 157/178 anonim ***** válasza:
78%

156, soha nem lesz pasid? Húha, na ez sem egy normális dolog.

Tényleg teljesen betegek vagytok mentálisan :(

2021. ápr. 30. 13:17
 158/178 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem keress(etek) fel egy pszichológust, biztosan tud segíteni. Még fizetni sem kell érte, nálunk a városban van 5 ingyenes pszichológus(gondolom más városban is így van), elmész/mentek hozzá, elmondod, mi a baj, és hogy miben segítsen, ő pedig segít. Menteni kell, ami menthető.
2021. ápr. 30. 13:20
 159/178 anonim ***** válasza:
87%

Ja mi vagyunk a pszichopata barmok, akik szerint nem normális, hogy egy majdnem felnőtt a szüleivel alszik, nincs és nem is lehet egyetlen önálló cselekedete sem, mint egy rabnak?

Tudod amúgy kinek nem lehet? Aki gondnokság alatt áll. Az áll gondnokság alatt, aki pszichésen olyan szinten beteg, illetve agyilag annyira visszamaradt, hogy egyedül képtelen boldogulni a dolgaink hétköznapi vételében, ezért nem gondnokságra szorul. Általában az olyat nem lehet egyedül hagyni sem, mert veszélyes önmagára és/vagy másokra. Ezert kérdezte itt valaki, hogy te gondnokság alatt állsz-e, mert ez teljesen olyannak tűnik.

2021. ápr. 30. 13:27
 160/178 A kérdező kommentje:
Ha nem kérdezi meg valamelyik másik barom, akkor ezt el sem mondom, mivel nem zavar. Vegye úgy mindenki, hogy nem mondtam semmit, és csak az alap kérdés van.
2021. ápr. 30. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!