Szüleim miért nézegetik a telefonomat?
Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?2021. ápr. 29. 11:12
121/178 A kérdező kommentje:
#119 Igen, vagy egy szoba íróasztallal, ahol van egy ágy is. De a kérdésem lényege nem az volt, hogy a szobáinkkal törődjetek, hanem az, hogy miért nézik a telómat.
2021. ápr. 29. 15:49
122/178 Savlekotő válasza:
AKKOR aludj a földön,mondom berángatnak az ágyba elvernek ha a földre fekszel inkább mint közéjük?.. 16 évesen nem csodálom hogy értelmi szinted nulla ha ennyire nem vagy képes 16 évesen megoldani valamit.. És ez két év múlva szavazhat sajnos....
123/178 Savlekotő válasza:
hogy miért nézik a telómat.
A legkisebb gondod a tetves telefon nézés..
124/178 anonim válasza:
Telefonra jelszó és ne érdekeljen mit csinálnak. Legrosszabb esetben megvernek -> Gyámügy, őket lecsukják, te kiszabadulsz. Aludni a földön, nem fog megártani.
125/178 A kérdező kommentje:
Nem fogok szavazni, ezt benézted.
Ezeket megoldom magam, a telefonnézés engem jobban zavar.
2021. ápr. 29. 15:52
126/178 anonim válasza:
Azért nézik a telefonodat, mert össze-vissza beszélsz. Én se bíznék a gyerekemben, ha ennyire ellentmond önmagának. (Persze feltételezve, hogy igazat írsz.)
127/178 A kérdező kommentje:
Igen, igaz. Nem beszélek össze-vissza, aki ezzel jön, az nyugodtan eltakarodhat, nem fog hiányozni senkinek.
2021. ápr. 29. 15:54
128/178 A kérdező kommentje:
És nem a "Miért nézik?" kérdés érdekel, hanem a "Mit csináljak, hogy ne nézzék?" kérdés.
2021. ápr. 29. 15:55
129/178 anonim válasza:
"Nem fogok szavazni" is olyan, mintha szavaznál az éppen fennálló kormány mellett, de mindegy, ez más kérdés.
A lényeg, hogy sokan adtak is megoldásokat neked, és egy durvább általad a kérdésben nem említett probléma fennállására is fény derült és abban is akartak segíteni tanáccsal, de mindhiába.
130/178 anonim válasza:
"Mit csináljak, hogy ne nézzék" is kaptál egyöntetű válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!