Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért nézegetik a...

Szüleim miért nézegetik a telefonomat?

Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?

2021. ápr. 29. 11:12
 161/178 anonim ***** válasza:
91%
Hát szerintem nem kellene bántani, ha van is mentális betegsége, nem ő tehet róla, belenevelték a szülei.
2021. ápr. 30. 14:47
 162/178 anonim ***** válasza:
91%

Döntsd már el, mit akarsz tőlünk! Mindkét idézet tőled van:

"És nem a "Miért nézik?" kérdés érdekel, hanem a "Mit csináljak, hogy ne nézzék?" kérdés."

"Nem zavar a telefon, csak nem értem, miért csinálják ezt."

2021. ápr. 30. 17:27
 163/178 anonim ***** válasza:
80%
Ha valakit 16 évesen nem zavar, hogy a szüleivel kell egy ágyban aludni, annak pszichés gondjai vannak.
2021. ápr. 30. 17:31
 164/178 anonim válasza:
83%

Kicsit állj ki magadért, te nő. Ha itt picsogsz, hogy jAjJ miÉrT nÉzIK a tElEFonOmAt mIT lEheT tENni és 100+ válasz után sem vagy képes jelszóval vagy ujjlenyomattal lezárni azt a nyomorult telefont, akkor nem csak a szüleiddel van a baj. Tedd meg, én azt javaslom. Ha pedig megkérdezik, hogy mégis miért csináltad ezt, állj ki magadért. Ha pedig kérdőre vonják cselekedeted, lázadj egy kicsit. Remélhetőleg elég eszük van, hogy rájöjjenek, nem kéne (és nem is illendő!) mások magánéletébe beleártani magukat.

Barátaid nincsenek, akiknek elmondhatnád vagy ismerősök a családban? Vagy rokonok? Esetleg ők is normálisnak tartják ezt és szemet hunynak?

2021. máj. 3. 20:21
 165/178 A kérdező kommentje:
Barátaim nincsenek, rokonok szerint ez jó.
2021. máj. 3. 20:29
 166/178 anonim válasza:
100%
Ez elég elkeserítő... őszintén kérdezem, szeretnél ez ellen tenni?
2021. máj. 3. 20:46
 167/178 A kérdező kommentje:
Mármint melyik része ellen?
2021. máj. 3. 22:00
 168/178 Metionin ***** válasza:
100%
Hát úgy az egész ellen kellene lázadnod. Az egy dolog hogy a szüleidnek annyi esze volt hogy gyereket csináltak egy egy szobás lakásba de hogy egy szaros külön ágyat nem vesznek neki, nem értik hogy ez miért kéne, az már beteges. Ehhez már csak fűszer hogy nincs önálló életed mert anyádék még mindig azt hiszik hogy az anyaméhben vagy. A telefonod ellenőrzése csak egy sokadlagos következmény.
2021. máj. 3. 22:06
 169/178 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék, de nem akarok lázadni.
2021. máj. 3. 22:09
 170/178 Metionin ***** válasza:
84%
Pedig valamikor muszáj lesz. Oké hogy most eltartanak de ez nem lesz mindig így, lesz majd munkád, kereseted amiből úgy elhúzhatsz tőlük mint a vadliba. Nem várhatsz az önálló élettel amíg meghalnak.
2021. máj. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!