Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért nézegetik a...

Szüleim miért nézegetik a telefonomat?

Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?

2021. ápr. 29. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/178 anonim ***** válasza:
97%
Hali, ha jelszót teszel a telefonodra, akkor nem fognak belenézni, mert nem tudnak.
2021. ápr. 29. 11:15
 2/178 A kérdező kommentje:
Akkor kitör a balhé, és elveszik tőlem pár napra.
2021. ápr. 29. 11:16
 3/178 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves vagy?
2021. ápr. 29. 11:18
 4/178 anonim ***** válasza:
11%
Hát ne add oda... Hihetetlen milyen életképtelenek a mai tinik.
2021. ápr. 29. 11:21
 5/178 Savlekotő ***** válasza:
91%
Mert igy nevelek őket életképtelenre befosora szorongóra aztán nyígnak h a gyerek v évi egyszer köpi le őket v 30 évesen nekik kell helyette kakilni is és tömi magát a kedély javítókkal egyre több tini felnőtt fiatal zabálja,vajon miért?.. Borzalom.
2021. ápr. 29. 11:25
 6/178 anonim ***** válasza:
95%
Tegyél rá jeszót, vagy esrtleg újjlenyomatot is, biztos ami biztos. Nem kell itt puhánykodni, megmondod neki, hogy semmi keresnivalója nincs a telefonodnál, a te dolgaid vannak rajta, te se nézegeted az övét.
2021. ápr. 29. 11:30
 7/178 A kérdező kommentje:
16/l. Nem adom oda, de amikor fürdök, vagy valami, akkor nem lehet nálam!!!
2021. ápr. 29. 11:31
 8/178 A kérdező kommentje:
#6 Akkor kitör a balhé, és elveszik. Már próbáltam.
2021. ápr. 29. 11:32
 9/178 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom, hogy pontosan mennyi idős vagy, de azt gondolom, hogy egy bizonyos életkorig ez elfogadható, több ismerősöm is van, aki a fiatalkorú gyermekének azt a feltételt szabta a közösségi oldalak használatához, hogy alkalmanként beléphessen a szülő. Amíg valaki kiskorú, szerintem ezzel nincs probléma, hiszen a szülő fel tud lépni, ha esetleg valami olyat tapasztal, mely kifejezetten káros a gyermek fejlődésére.

Probléma akkor van, ha a gyermek egy olyan életkorba lép, amikor már magának kell mérlegelnie és felelősséget vállalnia, ám ezt a szülő nem fogadja el és továbbra is igyekszik mindent kontroll alatt tartani.

Bár lehet, hogy a korábbi válaszolók kevésbé fogalmaztak árnyaltan, azonban sajnos a saját ismerősi körömben is van olyan szülő, aki még a felnőtt gyerekének sem ad túl sok szabadságot, mely hosszútávon nem biztos, hogy jóra vezet.

2021. ápr. 29. 11:33
 10/178 anonim ***** válasza:
83%
Nekem így nem is kellene telefon. Ha teheted, vegyél magadnak egyet, kb 40k-ért már simán kifoghatsz egy jót, ahhoz pedig semmi közük, te vetted a te pénzedből, azt csinálsz vele, amit akarsz.
2021. ápr. 29. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!