Szüleim miért nézegetik a telefonomat?
Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?2021. ápr. 29. 11:12
51/178 A kérdező kommentje:
#48 Igen, apukám 46, anyukám 42.
2021. ápr. 29. 12:57
52/178 anonim válasza:
Nem lehet, hogy gazdagok vagytok és valami miatt féltenek?
53/178 anonim válasza:
Vagy lehet csak túlzásgosan féltenek csak?
54/178 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk gazdagok, de szegények se. Átlag. Miért, a gazdagokat mitől féltik?
2021. ápr. 29. 13:00
55/178 anonim válasza:
54
Hogy böhöm állatok le támadják a gazdag gyereket
56/178 A kérdező kommentje:
Ja, de mi átlagosak vagyunk. Ha nem baj, a havi keresetet nem hozom nyilvánosságra. 😊
2021. ápr. 29. 13:07
57/178 anonim válasza:
56
Ne is
Szerintem mondt meg a szüleidnek hogy nem vagy 3 éves kisbaba hogy úgy védjenek
58/178 A kérdező kommentje:
Próbáltam kedvesen, próbáltam kevésbé kedvesen, de semmi nem jött be.
2021. ápr. 29. 13:16
59/178 anonim válasza:
Amugy jó, hogy a szüleid nem tettek a telódra valamilyen family linkes szart!Volt olyan osztálytársam akinek volt olyan és az a rémálom!
Amugy mond meg nekik h mi lenne ha náluk egy nagyobb belenézne a magánéltébe vagyis a telefonjaba ha meg nem engedné elvené
60/178 Savlekotő válasza:
Kár érted mert ékes példája leszel akit 20 24 évesen 13nak tekintenek majd és egyedül közlekedni se engedik nem hogy fiúra nézni,és 29 30 évesen kezdesz majd a normális dolgaidért könyörögni lázadni mikor látod mások hogy élnek és te hogy nem élsz stb.. 40 50 évesen meg elkezded pótolni ami kimaradt.. Annyira gáz ez és terjed ez a tendencia.. Van ahol egy 17 már érettebb felnőttem egy szám alapján 30 évesnél,hála az ilyen szülőknek-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!