Szüleim miért nézegetik a telefonomat?
Figyelt kérdés
Nincs benne semmi rossz, nem nézek nekem nem való oldalakat. Ennyire nem bíznak bennem? Állandóan nézik az előzményeket. Hogy tudom őket "leszedni" a telómról?2021. ápr. 29. 11:12
41/178 Metionin válasza:
Jelszó vagy ujjlenyomat. Elveszik, és? Majd visszaadják ha látják hogy nem érnek el vele semmit. Aki ilyen féltős szülő, az úgyis agybajt kap attól is ha nincs nálad telefon amin bármikor el tudnak érni.
42/178 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként ilyen van másoknál is?
2021. ápr. 29. 12:31
43/178 Metionin válasza:
Van hát, elég sok ilyen kérdés van. Amelyik szülő ez a típus, az kikutatja a gyerek személes dolgait, tökmindegy mi az. Nekem anno se okosteló se számítógép nem volt de anyám mindenáron el akarta olvasni a naplómat és őrjöngött amikor megtalálta és kiderült hogy németül van :D
44/178 A kérdező kommentje:
#41 Hát, nálunk ez sincs, mert 16 éves létemre egy percet nem voltam még egyedül, se utcán, se itthon se sehol. Tehát ez nem akadályozza őket abban, hogy elvegyék, mivel mindig ott vannak, és nem kell nekem telefonálnizuk.
2021. ápr. 29. 12:46
45/178 A kérdező kommentje:
Telefonálniuk.
2021. ápr. 29. 12:46
46/178 Metionin válasza:
44. Azért az durva. Suliba is vittek mindig amíg be kellett járni? Szakkörre, edzésre, különórára is? Osztálykirándulás? Általában ilyesmik miatt kapnak a gyerekek is telefont hogy ha pl. késnek akkor a szülő ne aggódjon.
47/178 anonim válasza:
Na most leírtad a lényeget. Ha 16 éves korodban még nem voltál felnőtt felügyelete nélkül egy percig sem, akkor te tipikus helikopter szülőkkel vagy megáldva. Itt az ideje önállósodni. Ha nyitnak az iskolák, akkor menj egyedül első lépésként.
48/178 anonim válasza:
40-es korosztály a szüleid? Valamiért azt vettem észre hogy ez náluk divat most, hogy ennyire csecsemőnek nézik a gyereküket, és hozzák-viszik, tisztelet a kivételnek
49/178 A kérdező kommentje:
#46 Suliba mindig vittek, szakkörökre, edzésekre, különórákra egyáltalán nem járok, osztálykirándulásra is csak nagyritkán engedtek el, amúgy meg a suliban elveszik tőlünk a telefont + ott azért van felügyelet, csak nem ők, hanem a tanárok.
#47 Nem engednek el egyedül. Sokszor úgy mentünk (sőt, majdnem mindig), hogy egyik oldalon anyukám, másikon apukám, elég gáz volt.
2021. ápr. 29. 12:57
50/178 anonim válasza:
Nagy szigorral nevelnek a szüleid, pedig ez nagyon rossz,mert nem hagynak téged kibontakozni.Gondolom még sohasem kaptak hazugságon de igy sem biznak benned.Eléggé olyan dolgokat olvashatnak,nézhetnek amitõl féltenek, csak arra nem gondolnak,hogy majd az ilyen gyerekek fognak titokban bármilyen dolgot elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!