Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?

Figyelt kérdés

Nemrég lett diplomám es nem vagyok mar 21 eves idém leszek 29. Egyenlore nem vettek fel sehova de a diakhitelt fizetnem kell ami 150 ezer ft egy honapban. Mivel amig diplomaval nem vesznek fel addig betanitott munkan dolgozok de szinte az egesz elmegy a torlesztesre igy nekem nem marad semmi.

Mit csinaljak szerintetek hogy tobbet keressek minimum havi netto 400 ezret?

Hogy kell munkat talalni ennyi penzert ahová fel is vesznek. Legyszi segitsetek mert igy meg nincs eletem se, es a szuleimmel kell hogy eljek ennyi idosen.

2021. márc. 19. 12:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/151 A kérdező kommentje:

Nem sodortam magam adossagba

Ezert nem veszek meg lakashitelt sem mert itt fykn mindenki azt mondja hogy sajat lakashoz csak hitelllel lehet hozzajutni, aztan felvedzi az ember a hitelt nem tudja fizetni kesobb es házat is elveszik meg adossagba is kerul. Ugyhogy mwg jo hogy mem 15 milliot vettem fel.

2021. márc. 19. 18:39
 82/151 anonim ***** válasza:
73%
De a diakhitelt felvetted es milyen sokra jutottal.
2021. márc. 19. 18:40
 83/151 A kérdező kommentje:
Lett egy diplomam ami barmikor jo lesz. Ha ujraindul a gazdasag talan eltudok vele helyezkedni, viszont en ugyan tobb hitelt fel nem veszek, szoval onallo eletrol meg sajat lakasrol nem is almodok. Sajnos hs valaki nem szuletett gazdag családba annak a mai elet egy pokol. Lakasvasarlasi problemak, parkapcsolat problemak, es stb. Pokoli nehez ugy sajat labra allni hogy a cegek meg mindig 250 ezres fizeteseket akarnak adni.
2021. márc. 19. 18:45
 84/151 anonim ***** válasza:
77%
Miért van az, hogy te mindenkit hibáztatszm csak saját magadat nem? Miért vettél fel ekkora összegű diákhitelt? Ott rontottad el az egészet, hát akkor most szívhatsz miatta..
2021. márc. 19. 18:51
 85/151 A kérdező kommentje:

Mert fizetos volt az egyetwm. De nem erdekel. Mert ugyancsak nem kaptam meg mindig valaszt. Nekem rossz lett anno az erettsrgim mert nem is akartam egyetemre menni.

De semmilyen epitoipari szakmat nem inditottak ingyenesen. A szuloknek nem volt penzuk tamfolyamra.

A sztáv felnottkepzo iskolaban 500 ezer ft volt egy festo mazolo kepzes. Azt en 21 evesen mibol álltam volna? A szuleim nem fizettek semmit.

2021. márc. 19. 18:59
 86/151 anonim ***** válasza:
84%
Ez komoly h toroltedet azr a választ amiben leírtam hogy milyen alapon vársz 0 tapasztalattal 500ezres fizut? Szánalmas...
2021. márc. 19. 19:24
 87/151 A kérdező kommentje:
89es: En semmit nem toroltem. Lehet mas torolte. De amugy koszonom a valaszt hogy 0 tapasztalattal nem lehet keresni. Elmondom neked higy itt a gykn olvasgattam kerdeseket. Volt egy gyerek aki kiirt egy olyan kerdest hogy a szulei havi 400 ezret adnak neki es nem tudja mire elkolteni. Te meg azr mondod hogy 500 ezres fizetest nem adnak. Innen kezdodnek a bajok az emberekkel. Aki 400 ezret kap a szuloktol havonta szepen elvegzi a fizetos egyetemet, nem lesz eladosodva, lesz parkapcsolata meg munkaja es talan sajat lakása, es mindenzt azért mert jo helyre szuletett.
2021. márc. 19. 19:29
 88/151 anonim ***** válasza:
94%

De kérdező, te most milyen kérdésre vársz választ? Mert már annyi baromságot összehordtál hogy én már ezen nem tudok kiigazodni...

Ha az a kérdésed hogy "Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?", erre a válaszom hogy menj el dolgozni :D

2021. márc. 19. 19:44
 89/151 A kérdező kommentje:
A kerdesem az hogy hogyan keressek min.havi 400 ezret hogyha a szuleim nem tudnak penzelni es amit jelenleg keresek 200 ezret az elmegy a dialhitel tartozasra.
2021. márc. 19. 19:57
 90/151 anonim ***** válasza:
97%
keress egy új munkát.
2021. márc. 19. 20:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!