Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?
Nemrég lett diplomám es nem vagyok mar 21 eves idém leszek 29. Egyenlore nem vettek fel sehova de a diakhitelt fizetnem kell ami 150 ezer ft egy honapban. Mivel amig diplomaval nem vesznek fel addig betanitott munkan dolgozok de szinte az egesz elmegy a torlesztesre igy nekem nem marad semmi.
Mit csinaljak szerintetek hogy tobbet keressek minimum havi netto 400 ezret?
Hogy kell munkat talalni ennyi penzert ahová fel is vesznek. Legyszi segitsetek mert igy meg nincs eletem se, es a szuleimmel kell hogy eljek ennyi idosen.
Nem sodortam magam adossagba
Ezert nem veszek meg lakashitelt sem mert itt fykn mindenki azt mondja hogy sajat lakashoz csak hitelllel lehet hozzajutni, aztan felvedzi az ember a hitelt nem tudja fizetni kesobb es házat is elveszik meg adossagba is kerul. Ugyhogy mwg jo hogy mem 15 milliot vettem fel.
Mert fizetos volt az egyetwm. De nem erdekel. Mert ugyancsak nem kaptam meg mindig valaszt. Nekem rossz lett anno az erettsrgim mert nem is akartam egyetemre menni.
De semmilyen epitoipari szakmat nem inditottak ingyenesen. A szuloknek nem volt penzuk tamfolyamra.
A sztáv felnottkepzo iskolaban 500 ezer ft volt egy festo mazolo kepzes. Azt en 21 evesen mibol álltam volna? A szuleim nem fizettek semmit.
De kérdező, te most milyen kérdésre vársz választ? Mert már annyi baromságot összehordtál hogy én már ezen nem tudok kiigazodni...
Ha az a kérdésed hogy "Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?", erre a válaszom hogy menj el dolgozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!