Nemsokára elköltözök itthonról, az egyetem miatt. A szüleim nem fognak anyagilag támogatni. Hogyha tényleg nagyon szerény körülmények között élnék, nem pocsékolnám a vizet, áramot, és tényleg spórolnék akkor kb. mennyi lenne a rezsi?
Rezsi?
Egyedül? mekkora lakásban? Panel vagy egyedi fűtéses?
Ha csak egy szobát bérelsz azt már kapsz 35 ezerért mindennel együtt.
Lakás minimum 40+rezsi
Éves rezsi szerintem kijön 10 körül havonta ha nem távhős lakás azért évest írtam mert télen azért van fűtés.
Heti szinten kaja ilyenek 5-6 ezer forintból persze nem tom az igényeid mert ha pl cigizel akkor persze nem.
Szórakozást pedig te tudod (milyen gyakran)én akkor érzem jól magam ha 2000 ft om van a zsebbe buli előtt az alatt nem jó.
plusz persze az albi díj koli díj és még ruházkodni is kell....
Kollégium?
10-15 ezer havonta + kaja, bérlet egyebek, de ezt már Te szabályzod.
A szüleid 25 éves korodig, ha tanulsz, KÖTELESEK anyagilag támogatni. Törvényben rögzitett kötelességük.
Nem irtál részleteket, miért nem támogatnak majd, de ne hagyd magad, ugyanis ez a dolguk.
Kötelesek(?) támogatni, de nem kötelesek több tízezer forint albérletet kifizetni
Talán "kötelesek" kaját adni, meg nem kidobni a lakásból, de nem kötelesek tandíjat fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!