Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?

Figyelt kérdés

Nemrég lett diplomám es nem vagyok mar 21 eves idém leszek 29. Egyenlore nem vettek fel sehova de a diakhitelt fizetnem kell ami 150 ezer ft egy honapban. Mivel amig diplomaval nem vesznek fel addig betanitott munkan dolgozok de szinte az egesz elmegy a torlesztesre igy nekem nem marad semmi.

Mit csinaljak szerintetek hogy tobbet keressek minimum havi netto 400 ezret?

Hogy kell munkat talalni ennyi penzert ahová fel is vesznek. Legyszi segitsetek mert igy meg nincs eletem se, es a szuleimmel kell hogy eljek ennyi idosen.

2021. márc. 19. 12:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/151 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanannyi idős nő vagyok, mint te, több mint 500 ezres fizetéssel. 19 éves korom óta folyamatosan dolgozom, elvégeztem két szakot az egyetemen, mellette volt, hogy 2 helyen is dolgoztam egyszerre. Megmásztam a szamárlétrát, szerintem életem során több mint 1500 helyre jelentkeztem, végeztem ótvar alulfizetett fizikai munkákat is, mire elértem oda, ahol most vagyok, kényelmes, jól fizetett, stabil és szakmai munkával.

Te azt hiszed, elvégzel egy szakot és akkor neked automatikusan jár egy állás meg egy átlagfeletti fizetés? Megmondom, mi jár neked: semmi. Azt kapod, amit megérdemelsz, ezzel a mentalitással, meg a nulla energiabefektetéseddel pedig nem is érdemelsz semmit.

2021. márc. 19. 14:02
 72/151 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy ha fizetősön voltál akkor elhasználtad az állami féléveket? Vagy miért nem érettségiztél újra hogy felvegyenek államira?
2021. márc. 19. 14:04
 73/151 anonim ***** válasza:
98%

A masik meg hogy sírsz hogy így ígértek meg úgy..ne haragudj de ennyi idősen k.rvara reg ra kellett volna jönni hogy nem MÁSOK ÍGÉRETEIRE építjük az életünket! Ami le van papírozva az szamit!!! Ja es nem mas fogja megoldani az életedet!

Ja es a 200 még mindig tobb mint a 0 mint amit most keresel a picsogassal.

2021. márc. 19. 14:58
 74/151 anonim ***** válasza:
95%
Ügyes trollkodás, a kérdésnek semmi köze a szülő-gyerek kapcsolathoz, de így feltéve a kérdést többen válaszolnak. Cseles :D
2021. márc. 19. 15:14
 75/151 anonim ***** válasza:
90%

10 év alatt végezted el ezt az 1 szakot ügyes vagy jár taps👏

Tudod akik egyetemre menek azok általában 24 éves korukra elvégzik az egyetemet és 29 éves kik van rendes állásuk.

2021. márc. 19. 17:20
 76/151 A kérdező kommentje:
75-ös: Akkor tekerjem vissza az időt? Vagy legyek öngyilkos mert hogy későn végeztem? Hidd el nem azért mert buktam meg ez meg az, hanem azért mert 1.- nem tudtam eldönteni minek tanuljak arra ráment vagy 3 év érettségi után még pszicholgusnál is voltam, aztán dolgoztam betanított munkákon ami egyik rosszabb volt mint a másik és arra is elment egy jó pár idő. Aztán kiprobáltam néhány okj szakmát, de egyszerűen nem tudtam dönteni. Nagyon nehéz manapság szakmát választani és hát belefutottam ebbe aztán ezzel se találok semmit. Szóval köszönöma tájéokztatást én mrá 23 évesen akartam volna végezni, és hidd el ez nekem sem jó sőt szégyenlem magam emiatt de mit csináljak? Időt nem tudom visszatekerni.
2021. márc. 19. 17:43
 77/151 A kérdező kommentje:

Mindenki ezzel a gyárral jon. Es gyarban mit lehet csinalni? A legtobb munkahoz oda is vegzettseg kell, pl. targonca, gepeszmernok, gyarto sori beallito, geoesztechnikus, villanyszerelo akarmi.

De dolgoztam gyarban egy hulladek gazdalkodassal foglalkozo cegnel. Báláztam. Viszont 12 orara kaptam 7 ezret arra emlekszem, a fizu rossz volt a munka meg kemeny fizikai munka. Az hogy en nem tudtam donteni anno nem en tehetek rola. Kulfoldon ez ugy mukodik hogy mindenkinek adnak idot es kiprobaljak magukat a tamulok egy egy szakmaban. Ma ez nincs igy es regen sem volt. Nem ismerem a kepessegeimet ezaltal nem tudtam donteni ezert jartam eveken keresztul pszichologushoz.

2021. márc. 19. 18:04
 78/151 A kérdező kommentje:
Nekem nem budos a munka. A kerdesemben az volt hogy hogyan kereshetek diplomaval ami meglett 400-500 ezret. Erre nem kaptam választ, csak olyanokat hogy troll, meg balazska. Aztan rátértetek arra hogy fizikai munka meg betanitott munka meg hkgy budos nekem a munka. Aztan szidtok hogy 29 evesen mas mar milliomos es uszkal a pemzben es en meg nem tartok sehol. Aztán ezt dobáljátok a válaszaitokban mikozben q kellő választ amire kiváncsi lennék még mindig nem kaptam. Akkor mire is való ez az oldal? Ki itt a moderátor? Mire valo ez az oldal ha nincs válasz csak a kerdezők sértegetése és gúnyolodása megy ez az oldalon. Remélem jól szórakoztok.
2021. márc. 19. 18:14
 79/151 anonim ***** válasza:
93%
Kőkemény munkával nem gyks hisztivel!!!!!
2021. márc. 19. 18:20
 80/151 anonim ***** válasza:
81%

Hát az ilyenen csak szórakozni lehet, igen. :D Szánalmas vagy. Előre kellett volna gondolkodni, mielőtt adósságba sodortad volna magad. Ja, te csak hátra dőltél, hogy te nem fogsz semmit dolgozni, mert úgyis majd a diplomáddal 500 ezret keresel, csak mert ezt ígérték. Mi vagy te, óvodás, hogy elhiszed azt amit ígérnek. Mindig kell több terv is, hogy legyen. Nekem, ha valaki beígérné, hogy 500 ezret keresek majd a diplomámmal, és az életére esküdne, hogy így lesz, akkor is dolgoznék addig plusszban, hogy ha ez mégsem jön majd össze, akkor legyen tartalékom, amiből megtudok élni, meg fizetni a tartozásomat, ha már ilyen hülye voltam, hogy ennyi hitelt felvettem.

De téged nem kell sajnálni, a saját magad hülyeségének köszönd.

2021. márc. 19. 18:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!