Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?
Nemrég lett diplomám es nem vagyok mar 21 eves idém leszek 29. Egyenlore nem vettek fel sehova de a diakhitelt fizetnem kell ami 150 ezer ft egy honapban. Mivel amig diplomaval nem vesznek fel addig betanitott munkan dolgozok de szinte az egesz elmegy a torlesztesre igy nekem nem marad semmi.
Mit csinaljak szerintetek hogy tobbet keressek minimum havi netto 400 ezret?
Hogy kell munkat talalni ennyi penzert ahová fel is vesznek. Legyszi segitsetek mert igy meg nincs eletem se, es a szuleimmel kell hogy eljek ennyi idosen.
Havi 500.000 tartsanak el a szüleid + még 400-at keresni is akarsz?
Melyik országban élsz? Eddig mit csináltál?
Basszus, nekem semmi hátterem, alig keresem meg a 200-at,bérelt szobában lakom és mégis meg tudtam spórolni még egy thaiföldi nyaralást is.
Keresgélj munkát külföldön.
De nem értem ennyi idősen, tapasztalat nélkül mire számítottál? Versenyezni fognak érted a cégek, és majd túllicitálják egymást? 😂😂
29 évesen tudtál befejezni egy marketing szakos alapképzést, 5 millió diákhitellel? Tehetséges vagy fiam, én is felvennélek nettó 400ért, rendkívül hasznos és értékes lehet a tudásod. :D
Bár szerintem csak troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!