Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?
Nemrég lett diplomám es nem vagyok mar 21 eves idém leszek 29. Egyenlore nem vettek fel sehova de a diakhitelt fizetnem kell ami 150 ezer ft egy honapban. Mivel amig diplomaval nem vesznek fel addig betanitott munkan dolgozok de szinte az egesz elmegy a torlesztesre igy nekem nem marad semmi.
Mit csinaljak szerintetek hogy tobbet keressek minimum havi netto 400 ezret?
Hogy kell munkat talalni ennyi penzert ahová fel is vesznek. Legyszi segitsetek mert igy meg nincs eletem se, es a szuleimmel kell hogy eljek ennyi idosen.
Most erre komolyan, milyen válaszokat vársz? Hogy valaki fizesse helyetted, vagy mi?
Ha tényleg ennyit fizetsz (amit kétlek), akkor meg lehet nem kereskedelem és marketing szakot kellett volna választani, hanem egy mérnökit például.
29 évesen elég sötét vagy a diplomáddal együtt.
Ennyit a diplomásokról, aztán tegnap volt egy kérdés hogy hogy értesse meg az emberekkel hogy ő felsőbbrendű mert diplomája van.
Kérdező, te se vagy különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!