Mit tegyek ha a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni?
Figyelt kérdés
Nemrég lett diplomám es nem vagyok mar 21 eves idém leszek 29. Egyenlore nem vettek fel sehova de a diakhitelt fizetnem kell ami 150 ezer ft egy honapban. Mivel amig diplomaval nem vesznek fel addig betanitott munkan dolgozok de szinte az egesz elmegy a torlesztesre igy nekem nem marad semmi.
Mit csinaljak szerintetek hogy tobbet keressek minimum havi netto 400 ezret?
Hogy kell munkat talalni ennyi penzert ahová fel is vesznek. Legyszi segitsetek mert igy meg nincs eletem se, es a szuleimmel kell hogy eljek ennyi idosen.
Kérdező, provokativan egocentrikusan látod a vilagot. Ezen mi gyarló gyakorisok, nem tudunk változtatni, de már a szüleid sem
2021. márc. 19. 12:45
32/151 anonim válasza:
Utolsó! Ez is lehetséges.
2021. márc. 19. 12:45
33/151 anonim válasza:
Dragaim, senkinek nem tunik fel hogy troll? 'Balazska', avagy a munkaugyes troll ujabb agymenese, tok nyilvanvalo a valaszaibol: ahogy a konkret kerdesekre nem valaszol, az allitasait megcafolo tenyeket egyszeruen figyelmen kivul hagyja, es csakis a maga baromsagat hajtogatja...
2021. márc. 19. 12:46
34/151 anonim válasza:
31, Szerintem törölve lett, de megnézem.
2021. márc. 19. 12:46
35/151 anonim válasza:
Marketinges vagy, és gőzöd sincs, hogyan add el magad? Nincs több kérdésem, menjetek csak, majd én leoltom a villanyt....
2021. márc. 19. 12:47
36/151 anonim válasza:
Amúgy tipikus rinyagép vagy ez látszik a hozzászólásaidból. Kár ide szó, pá.
2021. márc. 19. 12:48
37/151 anonim válasza:
Mikor vetted fel a hitelt???
Móratórum van neked is...
2021. márc. 19. 12:50
38/151 anonim válasza:
Na és eddig hogy fizetted???
Nagy kamu
2021. márc. 19. 12:51
39/151 A kérdező kommentje:
Normális válasz mikor érkezik a kédésemre? Nem vagyoks e Balázska, se troll, és igen valóban 29 leszek idén, és igen igérték nekem a jó fizető munkát azért végeztem el ezt a szakot és azét vettem fel rá diákhitelt. Nem elég hogy lelkileg ki vagyok ettől készülve hogy ilyen a magyar emberek hozzáállása hogy alig vesznek fel embert munkahelyre, de még ha segítséget várok vagy ötletet hogy hoygan lehetek sikeres álláskereső jó fizuval akkor azért elvárja az ember hogy ilyen válaszokat várjon vagy menjetek el innen, mert a balázska és a troll válaszokra nem vagyok kiváncsi. Köszönöm.
2021. márc. 19. 12:53
40/151 A kérdező kommentje:
Mivel igérték nekem a nettó 500 ezres állást. LEírom: A tervem az volt hogy annyit megkeresek és 250 ezer megy a diákhitelbe a másik 250 ezer meg magamra meg gyűjteném. Igy a diákhitel is hamar meglenne illetve pénzem is lenne plusszban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!