Karácsonykor nem érdekelte a családomat a 15 éve fennálló ételallergiám és semmit nem ehettem?
25-én Anyáméknál voltunk. Mindenben tej volt, mindent sima tejjel csinált. Semmit sem ehettem. Ez is úgy derült ki, hogy a feleségem kérdezett rá, hogy szerinte ez meg az normál tejből van készítve íz alapján. Maguktól nem mondtak semmit. 15 éve szól az életünk az allergiámról. Minden eseménykor figyelembe van véve, semmi olyan alapanyag nincs soha otthon náluk. Állítólag elfelejtették ... Érdekes, hogy szeptemberben volt még születésnap tartva ahol nekem is volt külön kaja. Amikor számon kértem a dolgot, hogy legalább szólhattak volna és akkor vittem volna magammal kaját mint máskor, akkor kiderült, hogy a testvérem nőjével főzött Anyánk és az nem akart szerinte “fura alapanyagokkal” dolgozni. Azt gondolta, hogy majd észre se veszem és szerinte ez csak egy hóbort. Fájt hogy Anyám aszisztált ebben.
Másnap anyósomékhoz mentünk, ott szóltak előző este, hogy vigyek Anyámtól kaját mert az unokák nem szeretik a tej helyettesítőket és ő nem csinált semmi nekem valót. Persze így nem tudtam semmit vinni, a boltok meg zárva voltak nálunk. Ott is éhen voltam, üres kenyeret meg natúr kekszet ettem. Mindenhol rakásig volt az asztal, 3 féle hús, köretek, 6 féle sütemény ..... én meg csak néztem.
Nem arról kéne szólnia a Karácsonynak hogy figyelünk a másikra? Nem várok el nagy dolgokat, de a 3 húsból egy lehetett volna tejmentesen, a 6 süteményből meg legalább egy nekem való ha a többiek nem is szeretik. Teljesen tönkretette ez az ünnepemet.
Elképesztőek vagytok... :-( Ez a gyűlölködés, ez a belerúgok a másikba,mindezt egy karácsonyi vacsora miatt, hát nagyon szomorú... :-( Ha fiatalok vagytok, ha idősek, teljesen mindegy, de hogy egy névtelen fórumon ennyi mocskot olvassak, amit itt összehordtok... :-( Azt hiszitek, ha névtelen, akkor az nem Titeket minősít?
Különösen ma 11:42, a 83-as elszomorító :-(
86-os nem vagyok Teréz anya, de mivel én is válaszoltam, érdekelt a végkifejlet.
De ha titeket ez nem zavar, akkor további jó dagonyázást a mocsokban, szennyben. Nagyszerű életetek lehet :-(
Kedves 86-os!
Jössz itt a gyűlölködéssel azoknak akik egy olyan “kedves” após írásaira reagáltak aki itt pocskondiázza a menyét? Na mert ez normális a miss pi..a meg ezek ? Neki miért nem osztod az észt? Ha meg nem tetszik valaki véleménye ne olvasd akkor . Nekem felháborító mikor az állítólagos család semmibe vesz akár egy diétát akár egy ételérzékenységet és itt írja le büszkén , hogy átverte. Ez a szánalom szerintem nem a véleményem ahhoz jogom van .
"Ez a szánalom szerintem nem a véleményem ahhoz jogom van ."
Igen, mindenki elmondhatja a véleményét, EMBERI MÓDON!
Normálisan... Csak jelzem, hogy az eredeti 83-as hozzászólást már azóta törölték - tehát nem csak szerintem nem illik ide valakinek a nemi szerve :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!