Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Karácsonykor nem érdekelte a...

Karácsonykor nem érdekelte a családomat a 15 éve fennálló ételallergiám és semmit nem ehettem?

Figyelt kérdés

25-én Anyáméknál voltunk. Mindenben tej volt, mindent sima tejjel csinált. Semmit sem ehettem. Ez is úgy derült ki, hogy a feleségem kérdezett rá, hogy szerinte ez meg az normál tejből van készítve íz alapján. Maguktól nem mondtak semmit. 15 éve szól az életünk az allergiámról. Minden eseménykor figyelembe van véve, semmi olyan alapanyag nincs soha otthon náluk. Állítólag elfelejtették ... Érdekes, hogy szeptemberben volt még születésnap tartva ahol nekem is volt külön kaja. Amikor számon kértem a dolgot, hogy legalább szólhattak volna és akkor vittem volna magammal kaját mint máskor, akkor kiderült, hogy a testvérem nőjével főzött Anyánk és az nem akart szerinte “fura alapanyagokkal” dolgozni. Azt gondolta, hogy majd észre se veszem és szerinte ez csak egy hóbort. Fájt hogy Anyám aszisztált ebben.

Másnap anyósomékhoz mentünk, ott szóltak előző este, hogy vigyek Anyámtól kaját mert az unokák nem szeretik a tej helyettesítőket és ő nem csinált semmi nekem valót. Persze így nem tudtam semmit vinni, a boltok meg zárva voltak nálunk. Ott is éhen voltam, üres kenyeret meg natúr kekszet ettem. Mindenhol rakásig volt az asztal, 3 féle hús, köretek, 6 féle sütemény ..... én meg csak néztem.

Nem arról kéne szólnia a Karácsonynak hogy figyelünk a másikra? Nem várok el nagy dolgokat, de a 3 húsból egy lehetett volna tejmentesen, a 6 süteményből meg legalább egy nekem való ha a többiek nem is szeretik. Teljesen tönkretette ez az ünnepemet.

2020. dec. 31. 08:58
 71/95 anonim ***** válasza:
86%

70!

Igazan büszke lehetsz a parasztságodra.

2021. jan. 1. 08:47
 72/95 anonim ***** válasza:
94%

#70 Te idióta Anyóspajtás.. és ha tényleg allergiás szerencsétlen?! Örülj neki, hogy csak saját maga miatt eszik így, mert neki így esik jól, és nem azért mert valóban allergiás.

Feltehetőleg intoleranciája van, sokan allergiának mondják,mert azt egyszerűbben megértik az olyan korlátolt, két agysejtes egyedek, mint amilyen te is vagy..

Úgyhogy örülj neki, hogy ennyivel megúsztad. Ha engem ilyen módon kórházba juttat az Anyós, akkor többet nem mennénk hozzá..a férjem sem.

2021. jan. 1. 08:50
 73/95 anonim ***** válasza:
88%
#70es és te azt honnan tudod hogy utána nem fosta szét a wct? Ez nem úgy működik hogy aki allergiás/intolerans az bekapja és már meg is hal tőle. Hanem változó időn belül (nekem kb 5-10 perc de van akinek jóval később) kisebb nagyobb tünetei vannak. Ha velem csináltad volna ezt én két napig a wcrol is alig bírtam volna felkelni. Az más kérdés hogy utána viszont nem teszed zsebre amit kapsz. De gondolom a menyed udvariasabb mint én és csak magában megjegyezte hogy nálad se kell többet enni. Gyanítom a 71es komment is a tied ahol a margarint mű szarozod és a tejet istenited. Ja. Mindaddig tök jó az úgy amég az ember meg tudja emeszteni.
2021. jan. 1. 09:13
 74/95 anonim ***** válasza:
7%

#70 vagyok:

Nem érdekel, hogy szétf*ssa a wécét. Mi nem diétásnővérek vagyunk, egy ember kedvéért nem csinálunk külön menüt, ebben a párom is egyetért.

Ja, és nem anyós lennék, ha már feszegetitek, hanem após. :D

2021. jan. 1. 09:42
 75/95 anonim ***** válasza:
93%
70-es! Igazán büszke lehetsz magadra! Megérdemelnéd, hogy tele fossa az ágyadat! Miért nem lehet tiszteletben tartani ha valaki csak diétázik? Remélem egyszer még visszakapod valamilyen formában.
2021. jan. 1. 09:42
 76/95 anonim ***** válasza:
85%
Kedves Após! Emlékezz erre a mondatodra amit majd szívből kívánom , hogy egyszer neked is mondják ha majd rozzant vén sz@r leszel és speckó diétára fogsz szurulni! Diétásnővérek azok nem vagytok de emberségből is jó nagy nullák!
2021. jan. 1. 09:47
 77/95 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell külön főzni. Csak megveszed a laktóz mentes cuccot ami igazából nem mentes csak laktáz enzim van benne. Semmivel nem másabb mint a sima, neked se lenne tőle semmi bajod de ő tudna belőle enni. Mondjuk az ilyen ostoba parasztoknak hiába magyarázza az ember. Majd mikor már magatehetetlen öreg leszel akkor remélem ők is azt mondjak neked hogy nem érdekel kedves papa hogy telefosta a pelenkát, feküdjön csak benne.
2021. jan. 1. 09:55
 78/95 anonim ***** válasza:
85%
Após! Annyi vér lett volna a f...-odban, hogy ezt amit itt mondogatsz, hogy nem csináltok külön menüt senkinek neki is megmondod nem átb...-od. Legalább akkor eszik otthon és azt a plusz 2 húst is megspóroljátok amit megevett meg a sütési időt. De te csak itt tudod “felvállalni” a bunkóságot! Még csak egyenes ember se vagy! Szerencsétlen csaj , milyen családba került..
2021. jan. 1. 10:03
 79/95 anonim ***** válasza:
62%
Csak elmenetel ez a mese is sok oldalon... 😂😂😂
2021. jan. 1. 10:07
 80/95 anonim ***** válasza:
78%

70-es csak provokál...

Melyik ilyen suttyó boomer fogalmaz így, hogy "cucc"?

2021. jan. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!