Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Karácsonykor nem érdekelte a...

Karácsonykor nem érdekelte a családomat a 15 éve fennálló ételallergiám és semmit nem ehettem?

Figyelt kérdés

25-én Anyáméknál voltunk. Mindenben tej volt, mindent sima tejjel csinált. Semmit sem ehettem. Ez is úgy derült ki, hogy a feleségem kérdezett rá, hogy szerinte ez meg az normál tejből van készítve íz alapján. Maguktól nem mondtak semmit. 15 éve szól az életünk az allergiámról. Minden eseménykor figyelembe van véve, semmi olyan alapanyag nincs soha otthon náluk. Állítólag elfelejtették ... Érdekes, hogy szeptemberben volt még születésnap tartva ahol nekem is volt külön kaja. Amikor számon kértem a dolgot, hogy legalább szólhattak volna és akkor vittem volna magammal kaját mint máskor, akkor kiderült, hogy a testvérem nőjével főzött Anyánk és az nem akart szerinte “fura alapanyagokkal” dolgozni. Azt gondolta, hogy majd észre se veszem és szerinte ez csak egy hóbort. Fájt hogy Anyám aszisztált ebben.

Másnap anyósomékhoz mentünk, ott szóltak előző este, hogy vigyek Anyámtól kaját mert az unokák nem szeretik a tej helyettesítőket és ő nem csinált semmi nekem valót. Persze így nem tudtam semmit vinni, a boltok meg zárva voltak nálunk. Ott is éhen voltam, üres kenyeret meg natúr kekszet ettem. Mindenhol rakásig volt az asztal, 3 féle hús, köretek, 6 féle sütemény ..... én meg csak néztem.

Nem arról kéne szólnia a Karácsonynak hogy figyelünk a másikra? Nem várok el nagy dolgokat, de a 3 húsból egy lehetett volna tejmentesen, a 6 süteményből meg legalább egy nekem való ha a többiek nem is szeretik. Teljesen tönkretette ez az ünnepemet.

2020. dec. 31. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
62%

te jó ég mennyi megkerseredett ember jár ide...

kérdező ne foglalkozz velük még ha telejsen átlagos kérdést is írnél akkor is beléd kötnének bármiben mert itt élik ki a napi frusztrávióikat...sjanálom kérdező hogy ennyi nyomorult ember tévedt ide akérdésedhez..családod meg elég szemét nem tekintve erre...kövi karikor többször emlisted meg nekik hogy ne felejtsenek ki ebből..

2021. jan. 3. 05:30
 92/95 anonim ***** válasza:
35%
végülis pont 31-én tetted ki tehát sokan jöttek ide szerencsétlenkedni pont szilveszterkor...látszik a gyakori színvonala hogy milyen emberek járnak ide.
2021. jan. 3. 05:31
 93/95 anonim ***** válasza:
62%

Lehet erős lesz amit írok de ezek után többet oda se mennék karácsonykor azért se. Egy igazi gyökerek.

Ha már nem akartak "fura" alapanyagokkal főzni, legalább szolhattak volna.

Vagy csináltak volna neked pl spagettit amit szeretsz, ami nem cucc és hamar kész van. Egy spagetti nem nagy dolog.....

Az én nővérem kisfia is tej tojás érzékeny és a szóját is sokszor kerüljük nehogy arra is érzékeny legyen.

Anyukám mindent megtesz és én is hogy amikor jönnek hozzánk ő is tudjon azért enni valamit.. Tegnap pl banános muffint csinált neki és nagyon finom lett,csak úgy ette.

Én így gondolom aki igazán szereti a gyerekét, rokonát stb az ennyit igazán megtud tenni...

A rántott húshoz is mióta kell tej?

Tojás helyett tejet használnak?

Neked lehetett volna úgy is hogy liszt, szojás joghurt, és zsemlemorzsa.. És tök finom úgy is. Igy csináltuk karácsonykor a picinek is..

Es egyáltalán nem nagy dolog ez sem max nem lesz annyira szép a panir de a szándék a lényeg szerintem és az hogy finom!

Tehát, bocs de a családod nem érdekled eléggé. Karácsonykor többet azért se mennék oda ezek után.

2021. jan. 3. 08:34
 94/95 anonim ***** válasza:
18%

Van egy menü. Ami bizonyos dolgokból áll. Közöljük, mi a kaja.

Ha nem tetszik, nem kell jönni enni hozzánk, vagy ken vajas kenyeret. Ennyi.

2021. jan. 4. 11:54
 95/95 Laylah ***** válasza:
71%
94.: nem arról van szó, hogy nem tetszik, hanem, hogy nem lehet! A kettőt ne keverd már össze.
2021. jan. 4. 11:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!