Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Anyám betört a lakásomba.

Figyelt kérdés
Van kulcsa. De kizárólag arra a helyzetre ha rosszul lennék itthon és segítség kéne. (Egyedül élek) De visszaélt vele, bejött kérdezés nélkül és rendezkedett. Nem hajlandó visszaadni a kulcsomat. Nekem meg nincs pénzem ajtócserére most. (Spéci biztonsági ajtó van, nem lehet zárat cserélni csak ajtóval együtt) Hogy tudnám visszaszerezni a kulcsom? Ölre menni mégsem akarok vele.
2020. nov. 29. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
57%

Lehetséges, hogy PRS ajtód van? Nekünk ilyen a bejárati ajtónk. Nem lehet csak úgy zárat cserélni, a kulcsot lemásolni, és a betonon hamarabb áttörsz, mint magán az ajtón. A nagyszülők csak olyan kulcsot kaptak, amivel nem tudják teljeskörűen kezelni az ajtót. Hiába van kulcsuk, ha akarjuk, bezárhatjuk úgy, hogy ők nem tudják kinyitni.

Ha tényleg PRS, akkor érdemes utánajárni, hogy át lehet-e így alakítani.

2020. nov. 29. 23:54
 52/63 anonim ***** válasza:
31%
Riasztó esetleg? Elég csak egy egységet felrakni, hogyha az ajtónál mozgást érzékel és nem írod be a kódot, akkor kezdjen el vijjogni.
2020. nov. 30. 00:17
 53/63 anonim ***** válasza:
82%

Istenem, ahelyett, hogy a sarkadra állnál, és visszakérnéd a kulcsodat, mert a mamuska visszaél vele, itt hisztizel. Képes lennél több tízezret kiadni új zárra, ahelyett, hogy átmennél, és közölnéd a mamával, hogy adja vissza a kulcsodat.

Komolyan ennyire kis házikedvenc vagy, hogy félsz tőle? Párod mit szól ehhez, hogy ilyen kis tutyimutyi vagy?

2020. nov. 30. 06:50
 54/63 anonim ***** válasza:
84%

"Ezt csak a fallal együtt lehet betörni."

Nem létezik.

De amúgy tegyük fel, tűz üt ki nálad. Szerinted a rendőrség meg a tűzoltóság neki áll telefonálgatni, hogy kinél van pótkulcs a Szabó Janihoz, vagy simán csak betörtök az ajtót?

2020. nov. 30. 06:56
 55/63 anonim ***** válasza:
77%

Elég nagy probléma lehet a toronyban hogyha rögtön arra kell gondolni hogy

1: betörsz( anyukadhoz mióta kene betörni? Nem engedne be ha átmennél vagy mi?!)

2: SENKI nem mondta hogy vedd el erőszakkal és eszembe sem jutott ilyen csak neked szóval a stílusodon nagyon sürgősen állíts meg keress fel egy szakembert mert biztos hogy van valami problémád fejben.

2020. nov. 30. 07:08
 56/63 anonim ***** válasza:
71%

Vagy, ez is egy trükkös megoldás:

Mondd azt neki, hogy kicseréltetted a zárat, mert elromlott, nem lehetett javítani és adj neki egy kulcsot (valami kamu kulcsot). Azt már nem tudom, miért kéred vissza ebben az esetben az előző kulcsot, hiszen az már elvileg nem jó semmire, csak hogy össze ne keverje esetleg).

De amúgy az a gond nálad és sajnos én is ilyen vagyok, hogy nem szeretnél igazán konfrontálódni anyukáddal. Ez gyerekkori berögződés lehet, ezen már nagyon nehéz felnőttként változtatni.

2020. nov. 30. 08:25
 57/63 A kérdező kommentje:
55. 57. Te mi a jó istent képzelsz magadról? Mást sem csinálsz mióta kiírtam ezt a kérdést, mint írod az ocsmány kommenteidet egymás után. Komplett önélet rajzot írva rólam, úgy hogy sosem találkoztunk. Mindezt névtelenűl, arctalanul. Tudod mindenki magából indul ki. Magyarán te egy szülidet bántalmazó elkényztetett pszichiátriai eset vagy. Akinek semmi élete nincs mert még a vasárnap estéjét is azzal tölti, hogy egy vadidegent gyaláz aki sosem ártott neki. Majd még hétfő reggel is ezzel indítja a napot. Ilyen szánalmas, nyomorult, szerencsétlen embert életemben nem láttam. A kérdést pedig nem követem tovább sőt az oldalról is törlöm magam. Ez volt az első kérdésem, de álmomban nem gondoltam, hogy elmebetegek gyűjtőhelyére csöppentem. Szégyellhetitek magatokat de nagyon. További válasszal ne erőlködjön senki mert nem érdekel. Aki segítő szándékkal írt annak nagyon köszönöm.
2020. nov. 30. 08:43
 58/63 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy visszakértem a kulcsot! Nem adta vissza! Mit nem lehet ezen felfogni???!!!
2020. nov. 30. 08:45
 59/63 anonim ***** válasza:
92%

"Még annyi, hogy visszakértem a kulcsot! Nem adta vissza! "

Te nem VISSZAkérted, hanem CSAK kérted!

2020. nov. 30. 09:30
 60/63 anonim ***** válasza:
86%
Nem olvastam végig az összes tanácsot, de nekem lenne egy ötletem, csak nem tudom, milyen a lakásod. Szóval ha az előszobából nyílik a többi belső ajtó, akkor ezekre szereltetsz zárat, vagy megkeresed a hozzájuk eleve tartozó kulcsot, és ha otthon vagy vagy elmész otthonról, akkor bezárod ezeket. Így anyád csak az előszobába tud bejutni, onnan nem lesz tovább útja. Gondolom, nem fogja feltörni a lezárt belső ajtókat. Viszont ha tűz ütne ki, vagy bármi miatt be kellene jutni, akkor anyád be tudja engedni a tűzoltókat, ők meg játszi könnyedséggel be tudják törni a belső ajtókat, mivel azok ugye csak ilyen sima ajtók.
2020. nov. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!