Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Anyám betört a lakásomba.
Lehetséges, hogy PRS ajtód van? Nekünk ilyen a bejárati ajtónk. Nem lehet csak úgy zárat cserélni, a kulcsot lemásolni, és a betonon hamarabb áttörsz, mint magán az ajtón. A nagyszülők csak olyan kulcsot kaptak, amivel nem tudják teljeskörűen kezelni az ajtót. Hiába van kulcsuk, ha akarjuk, bezárhatjuk úgy, hogy ők nem tudják kinyitni.
Ha tényleg PRS, akkor érdemes utánajárni, hogy át lehet-e így alakítani.
Istenem, ahelyett, hogy a sarkadra állnál, és visszakérnéd a kulcsodat, mert a mamuska visszaél vele, itt hisztizel. Képes lennél több tízezret kiadni új zárra, ahelyett, hogy átmennél, és közölnéd a mamával, hogy adja vissza a kulcsodat.
Komolyan ennyire kis házikedvenc vagy, hogy félsz tőle? Párod mit szól ehhez, hogy ilyen kis tutyimutyi vagy?
"Ezt csak a fallal együtt lehet betörni."
Nem létezik.
De amúgy tegyük fel, tűz üt ki nálad. Szerinted a rendőrség meg a tűzoltóság neki áll telefonálgatni, hogy kinél van pótkulcs a Szabó Janihoz, vagy simán csak betörtök az ajtót?
Elég nagy probléma lehet a toronyban hogyha rögtön arra kell gondolni hogy
1: betörsz( anyukadhoz mióta kene betörni? Nem engedne be ha átmennél vagy mi?!)
2: SENKI nem mondta hogy vedd el erőszakkal és eszembe sem jutott ilyen csak neked szóval a stílusodon nagyon sürgősen állíts meg keress fel egy szakembert mert biztos hogy van valami problémád fejben.
Vagy, ez is egy trükkös megoldás:
Mondd azt neki, hogy kicseréltetted a zárat, mert elromlott, nem lehetett javítani és adj neki egy kulcsot (valami kamu kulcsot). Azt már nem tudom, miért kéred vissza ebben az esetben az előző kulcsot, hiszen az már elvileg nem jó semmire, csak hogy össze ne keverje esetleg).
De amúgy az a gond nálad és sajnos én is ilyen vagyok, hogy nem szeretnél igazán konfrontálódni anyukáddal. Ez gyerekkori berögződés lehet, ezen már nagyon nehéz felnőttként változtatni.
"Még annyi, hogy visszakértem a kulcsot! Nem adta vissza! "
Te nem VISSZAkérted, hanem CSAK kérted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!