Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Anyám betört a lakásomba.
Figyelt kérdés
Van kulcsa. De kizárólag arra a helyzetre ha rosszul lennék itthon és segítség kéne. (Egyedül élek) De visszaélt vele, bejött kérdezés nélkül és rendezkedett. Nem hajlandó visszaadni a kulcsomat. Nekem meg nincs pénzem ajtócserére most. (Spéci biztonsági ajtó van, nem lehet zárat cserélni csak ajtóval együtt) Hogy tudnám visszaszerezni a kulcsom? Ölre menni mégsem akarok vele.2020. nov. 29. 16:15
1/63 anonim válasza:
Plusz zárat/hevederzárat tetetnék fel.
2/63 anonim válasza:
A spéci biztonsági ajtók zárja is cserélhető, gondolom az ajtós cég fel van készülve olyan esetre, ha illetéktelen szemèly kezébe kerülne a kulcs (pl elhagyod a kulcscsomódat).
3/63 anonim válasza:
A zár nem egy drága dolog, csak a zár betétet kell kicserélni normál zár esetén, bár nem értek hozzá annyira, de én így tudom... Zárbetét meg elég olcsó...
4/63 anonim válasza:
Túlzásokba esel.Nem feltörte az ajtót hanem van a lakáshoz kulcsa
A többit beszéljétek meg,ne itt panaszkodj
5/63 anonim válasza:
Egy biztonsági zárat is felszereltethetsz plusszban, nézz olcsón dolgozó lakatost, nem lehet az olyan drága, tehát ne több tízezres kiadásra gondolj.
6/63 A kérdező kommentje:
Ez egy fém ajtó amúgy. 4. Majd ha arra ébredsz délután, hogy valaki radnyitja a szoba ajtót akkor meglátjuk mennyire érzed túlzásnak. Kb. Sokkot kaptam azt hittem betörő. Nem lehet megbeszélni semmit vele. Megy a saját feje után.
2020. nov. 29. 16:23
7/63 anonim válasza:
Értem, akkor zárat kell cseréltetni, ami nem drága. A lakatos majd megmondja milyen zár kell.
Neten sok kereső van, biztosan értékelik is a különféle szakembereket, keress olyat, aki megbízhatónak tűnik.
8/63 A kérdező kommentje:
Na ez nem működik utolsó. Itt még kucsot másoltatni sem lehet csak a cégnél aki csinálta az igazoló lappal.
2020. nov. 29. 16:39
10/63 anonim válasza:
Három + egy lehetöség van:
1. kicserélteted a zárat
2. anyádtól elveszed a kulcsot
3. beletorodsz, hogy továbbra is bejár a lakásba az engedélyed nélkül
+1. belül felszerelsz egy riglit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!