Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Anyám betört a lakásomba.
Nem tudok olyan speckó ajtóról, amelyben ne lehetne zárat cserélni de ha ez nem működik akkor nem tudom mi egyebet lehetne tanácsolni... Ha otthon vagy akkor valamit tolj az ajtó elé, ha nem vagy otthon akkokr meg bejön amikor akar...
Mást nem tudok mondani, ha zárat nem lehet cserélni.
Én is olyan lakóparkban lakok ahol ilyen biztonsági magnes zárás ajtó van úgy hogy nem kitaláció ilyen letezik nem lehet “csak” a zárat cserélni ha bármi olyen probléma tortenik vagy pl legrosszabb eset hogy bent hagyod a lakasban a kulcsot és a pót kulcsod is a lakasban van ajtot kivágják és azzal együtt kapsz csak új zárat...de nem értem miert kell megkérdőjelezni a kerdezot...
Amúgy én a helyedben átmennek hozza amikor nincs otthon (ha neked is van kulcsod hozza ) és nem pakolnek semmit sehova csak szimplán megkeresnem a kulcsot és visszavennem de nem muszáj hogy egyedül legyél csak menj át és keresd meg akar az autót is turd fel... ezek után ... eszem megáll...
anyukám itt lakik a kozelben (konretan majdnem szomszéd) de soha nem jutna eszébe kérdés nélkül bejönni ha hoz nekem valamit azt is inkább a kilincsre akasztja....
Milyen indokkal nem adja vissza?
Minden esetre hívd fel a figyelmét, hogy nem tarthatja meg a kulcsot.
Próbálj határozott lenni.
Az az indok, hogy ha történik valami senki nem tud bejutni a lakásba. Tény, hogy tűzoltóknak, rendőrségnek sem 5 perc lenne kulcs nélkül.
Amúgy ez egy vastag fém ajtó ami úgy zár, hogy minden irányba vastag fém rudak mennek bele a falba, lent és fönt is. Az előző lakó azt mondta ezen csak egy tank tud átmenni. (?)
- nem adja vissza a kulcsot
- zárat nem lehet/nem tudsz/nem akarsz cseréltetni
- rigli nem kell, nem akarod
Ha semmi se jó neked, akkor milyen választ vársz? Más lehetőség nincs. Nagyon nagy különbség van a "nem tudok" és "nem akarok" között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!