Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Anyám betört a lakásomba.

Figyelt kérdés
Van kulcsa. De kizárólag arra a helyzetre ha rosszul lennék itthon és segítség kéne. (Egyedül élek) De visszaélt vele, bejött kérdezés nélkül és rendezkedett. Nem hajlandó visszaadni a kulcsomat. Nekem meg nincs pénzem ajtócserére most. (Spéci biztonsági ajtó van, nem lehet zárat cserélni csak ajtóval együtt) Hogy tudnám visszaszerezni a kulcsom? Ölre menni mégsem akarok vele.
2020. nov. 29. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
34. Ki akarta eladni? Nem is értem. Egyébként sem érdekelne utána mi lenne. Az már nem az én problémám.
2020. nov. 29. 19:47
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt, hogy elhagytad a kulcsodat! Adja vissza a pótkulcsot, hogy te haza tudjál menni :) Majd biztos kér másolatot akkor, erre a válaszod: elvitted másoltatni, de olyan speck a kulcs, hogy ezt nem lehet, hehe.
2020. nov. 29. 19:55
 43/63 Savlekotő ***** válasza:
84%
Ja köze nincs csak betör hozzád,de ide jössz sírni nem a rendőrségre, bejár kénye kedve szerint,te meg itt nyekegsz felnőttként,és ha nem veszi be meddig lesz nála a kulcsod? Arra érdekes nem válaszolsz hogy miért rettegsz a hetven éves anyádtól.. Amúgy ne itt pattogj velünk miközben nem mered anyádtól a saját tulajdonú lakásod kulcsát elvenni.. Uram gyere le.. Gondolom valamit elkummantottál a sztoriból...
2020. nov. 29. 20:17
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg léci mi történt! (43-as)
2020. nov. 29. 20:42
 45/63 Savlekotő ***** válasza:
82%
Ne haragudj,mindenki segíteni akart,de kifogást gyártottál kifogás hátán,bármilyen megoldást javasoltak itt mindenre volt jó kifogás hogy hogyan nem lehet, az épp miért nem jó. A kérdésemre meg okkal nem válaszolsz hogy miért rettegsz a szép korú anyádtól. A hozzád hasonlóktól tényleg a pszichiátriára jut a normális ember,akik nem megoldásért csak picsogni jönnek mert nem mernek felnőttként még magukért se kiállni..
2020. nov. 29. 20:45
 46/63 anonim ***** válasza:
93%
Én simán visszavenném a kulcsot, amikor lehetőségem adódik rá. Ha az édesanyád is ilyen gátlástalan, akkor ettől neked sem kell visszatántorodnod.
2020. nov. 29. 21:13
 47/63 anonim ***** válasza:
93%

70 múlt az anyukad és nem tudod visszaszerezni a kulcsot ? Istenem komolyan menj át mikor otthon van és keresd meg azt a nyamvadt kulcsot

Ne legyél már ennyire életképtelen

2020. nov. 29. 21:16
 48/63 A kérdező kommentje:

Persze majd átmegyek, én is betörök hozzá, aztán ha nem adja nekilököm a falnak amíg kutatok, vagy kicsavarom a kezéből? Így gondoltad?

Bocsi de én nem a sarki késdobálóban szocializálódtam. Úgy hogy az ügyeidet majd intézd TE ilyen alpári módon. Kérlek ne írj ide egy 10. felesleges választ. Már kaptam több hasznos segítséget. A tiéd nem volt és lesz az akkor sem ha tovább fröcsögsz itt unalmadban.

2020. nov. 29. 21:28
 49/63 anonim ***** válasza:
42%
Bezárás után hagyd benne a kulcsot a zárban belülről. Ez miatt ő majd nem tudja bedugni a saját kulcsát a zárba és kinyitni.
2020. nov. 29. 22:28
 50/63 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már megbeszéltük pár órával ezelőtt.
2020. nov. 29. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!