Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok vagy mit...

Ti hogy reagálnátok vagy mit csinálnátok egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Ma, amikor bementem a szobájába, hogy kihozzam a légfrissítőt, láttam, hogy le van esve egy füzet. Egy kockás füzet. Felvettem és beleolvasgattam. Számomra kiderült, hogy ez egy verses füzet. (Azért írom le ezt, mert tisztázni szeretném már most: nem kutakodtam a szobájába és nem is a naplójába olvastam bele)

Nagyon sok verset írt az iskoláról, a mindennapjairól és rólam is. Egyet le is fotóztam, mert annyira megdöbbentett:

Gyűlölöm anyámat, mert egy undorító ember

Semmit el nem ért Ő, de dirigálni szeret

A saját családja utálja és unja

A munkahelyén rühellik, ki vannak rá bukva

Nem is csodálkozom, hogy nincs egy barátja

Mikor az ember lányát folyton csak lejáratja

Utálom a görény pofáját ést, ahogyan ordít

Ő a szép, ő a jó, állandóan torzít

2020. ápr. 27. 21:32
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
És ez csak 1 versszak.
2020. ápr. 27. 21:35
 2/21 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 27. 21:37
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha en lennék a te helyedbrn(gondolom te vagy az anyuka) akkor nekem ez nagyon rosszul esne.Én tuti hogy rákérdeznék de nem nyomulósan meg nem úgy aki fenyegetni akarja.Lehet hogy ő csak így kitalálta ezt de lehet hogy a valós érzéseit írta le.Szerintem kérdezz rá úgy hogy láttad hogy egy füzetbe írogat és hogy mit ír bele.
2020. ápr. 27. 21:38
 4/21 A kérdező kommentje:
2-es: azt nem én írtam!
2020. ápr. 27. 21:58
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

Huubasszus...

Nem tudom.. de azt sem, h mi lehet a fejében, hogy egy ilyet megfogalmaz, leír egyáltalán

2020. ápr. 27. 22:56
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Mellesleg, igaz ez rád?
2020. ápr. 27. 23:15
 7/21 anonim ***** válasza:
40%
szépen beleírnék egy szép, ráillő válasz versikét, ami meg őt jellemzi.
2020. ápr. 28. 00:53
 8/21 anonim ***** válasza:
51%
megjegyzem csak csupa szép és jó tulajdonságokkal teletűzdelt verset, hogy elszégyellje magát.
2020. ápr. 28. 00:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet elgondolkodnék rajta. Ha letámadnám, azzal csak megerősíteném a vers valódiságát.
2020. ápr. 28. 02:23
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk én hagytam volna a füzetet, ahol van, vagy max felveszem és az asztalra rakom, de nem olvasgatom.

A versről meg az a véleményem, hogy igénytelen kamasz picsogas, manapság kb az a normális, ha a gyerek utalja a szüleit. Ha valóban rólad írta és így is erez, akkor már rég eszre kellett volna venni. Ha igaza van, akkor változtass. Ha nincs igaza, akkor ültesd le és mondd el neki, hogy akkor is utalja majd a pofádat,amikormsegitseg kell és ha ennyire gyűlöl, akkor már most gondolkozzon el, hogy hova költözik a 18. születésnapja után.

2020. ápr. 28. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!