Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Anyám betört a lakásomba.

Figyelt kérdés
Van kulcsa. De kizárólag arra a helyzetre ha rosszul lennék itthon és segítség kéne. (Egyedül élek) De visszaélt vele, bejött kérdezés nélkül és rendezkedett. Nem hajlandó visszaadni a kulcsomat. Nekem meg nincs pénzem ajtócserére most. (Spéci biztonsági ajtó van, nem lehet zárat cserélni csak ajtóval együtt) Hogy tudnám visszaszerezni a kulcsom? Ölre menni mégsem akarok vele.
2020. nov. 29. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
16%
Szóval ha te mennél be amikor nincs otthon az már oke, de fordítva feljebb áll..
2020. nov. 29. 18:39
 32/63 Savlekotő ***** válasza:
81%
Minek adtál kulcsot nem hinném hogy most lett ilyen a Mama,rendőrség? Költöznék onnan,lol,bármikor gondol egyet bemegy rendezkedni,te ennyire málé vagy?
2020. nov. 29. 18:59
 33/63 anonim ***** válasza:
87%
Akkor szerelj fel ra kivulrol egy lakatos zarat...
2020. nov. 29. 19:04
 34/63 anonim ***** válasza:
13%
El se tudnád adni a lakást, mert anyád azt hazudná nekik, elvesztette a kulcsot, de azokhoz is bejárna. Demens kezd lenni a mama.
2020. nov. 29. 19:12
 35/63 anonim ***** válasza:
89%
Hívd fel az ajtó gyártóját, azok adnak megoldást. Holnap hétfő, telefonálj nekik.
2020. nov. 29. 19:13
 36/63 anonim ***** válasza:
76%

Ezeket hívd, az összes ajtótípusban cserélik a zárat expressz:

[link]

2020. nov. 29. 19:14
 37/63 anonim ***** válasza:
93%
A zárcsere után mondd el anyádnak, hogy új a zár, különben addig erőszakolja, hogy beletöri a régi kulcsot az újba...
2020. nov. 29. 19:15
 38/63 Savlekotő ***** válasza:
58%
Egy nyamvadt zárcserére sincs pénzed? Itt van szerintem más probléma is..
2020. nov. 29. 19:17
 39/63 anonim ***** válasza:
81%
70 eves a mamuska es nem tudsz atmenni hozza es felforgatni a hazat, ha otthon van ha nem? Megver vagy mi?
2020. nov. 29. 19:23
 40/63 A kérdező kommentje:

30. Az előző lakó mondta. No komment.

"Kedves" 31. Én soha nem mentem be hozzá! És eszembe sem jutott volna ilyesmi. De ha nem adja vissza a kulcsom hiába kérem akkor bizony visszaszerezném ha lenne rá lehetőség, nem én teremtettem ezt a kínos szituációt. De jelenleg nincs lehetőség. Így a téma sem releváns.

32. Nyilván nyomós okom volt rá, hogy kulcsot adtam. Nem tartozik rád! Persze azonnal költözöm a saját tulajdonomban lévő lakásból. Mégis hova? A híd alá? Meg futok a rendőrségre. Szerinted mikor kapnám vissza a kulcsom? 1 év múlva. Fogalmad nincs arról, hogy működik egy feljelentés és annak a lefolyása látom.

38. Tudod most van ez a járvány és van akinek épp nincs munkája mert bezárták a munkahelyét és nem szeretné épp zárcserére költeni a pénzét mert a jó ég tudja meddig tart még ez a helyzet. De azt jól látod, hogy van probléma nem kevés.

39. Nem vagyok egy alpári paraszt aki tetlegességbe megy bárkivel.

Köszönöm akik értelmes válaszokat adtak és linket küldtek. Holnap utána nézek.

2020. nov. 29. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!