Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Anyám betört a
lakásomba.
Figyelt kérdés
Van kulcsa. De kizárólag arra a helyzetre ha rosszul lennék itthon és segítség kéne. (Egyedül élek) De visszaélt vele, bejött kérdezés nélkül és rendezkedett. Nem hajlandó visszaadni a kulcsomat. Nekem meg nincs pénzem ajtócserére most. (Spéci biztonsági ajtó van, nem lehet zárat cserélni csak ajtóval együtt) Hogy tudnám visszaszerezni a kulcsom? Ölre menni mégsem akarok vele.
Szóval ha te mennél be amikor nincs otthon az már oke, de fordítva feljebb áll..
2020. nov. 29. 18:39
32/63 Savlekotő válasza:
Minek adtál kulcsot nem hinném hogy most lett ilyen a Mama,rendőrség? Költöznék onnan,lol,bármikor gondol egyet bemegy rendezkedni,te ennyire málé vagy?
2020. nov. 29. 18:59
33/63 anonim válasza:
Akkor szerelj fel ra kivulrol egy lakatos zarat...
2020. nov. 29. 19:04
34/63 anonim válasza:
El se tudnád adni a lakást, mert anyád azt hazudná nekik, elvesztette a kulcsot, de azokhoz is bejárna. Demens kezd lenni a mama.
2020. nov. 29. 19:12
35/63 anonim válasza:
Hívd fel az ajtó gyártóját, azok adnak megoldást. Holnap hétfő, telefonálj nekik.
2020. nov. 29. 19:13
36/63 anonim válasza:
Ezeket hívd, az összes ajtótípusban cserélik a zárat expressz:
A zárcsere után mondd el anyádnak, hogy új a zár, különben addig erőszakolja, hogy beletöri a régi kulcsot az újba...
2020. nov. 29. 19:15
38/63 Savlekotő válasza:
Egy nyamvadt zárcserére sincs pénzed? Itt van szerintem más probléma is..
2020. nov. 29. 19:17
39/63 anonim válasza:
70 eves a mamuska es nem tudsz atmenni hozza es felforgatni a hazat, ha otthon van ha nem? Megver vagy mi?
2020. nov. 29. 19:23
40/63 A kérdező kommentje:
30. Az előző lakó mondta. No komment.
"Kedves" 31. Én soha nem mentem be hozzá! És eszembe sem jutott volna ilyesmi. De ha nem adja vissza a kulcsom hiába kérem akkor bizony visszaszerezném ha lenne rá lehetőség, nem én teremtettem ezt a kínos szituációt. De jelenleg nincs lehetőség. Így a téma sem releváns.
32. Nyilván nyomós okom volt rá, hogy kulcsot adtam. Nem tartozik rád! Persze azonnal költözöm a saját tulajdonomban lévő lakásból. Mégis hova? A híd alá? Meg futok a rendőrségre. Szerinted mikor kapnám vissza a kulcsom? 1 év múlva. Fogalmad nincs arról, hogy működik egy feljelentés és annak a lefolyása látom.
38. Tudod most van ez a járvány és van akinek épp nincs munkája mert bezárták a munkahelyét és nem szeretné épp zárcserére költeni a pénzét mert a jó ég tudja meddig tart még ez a helyzet. De azt jól látod, hogy van probléma nem kevés.
39. Nem vagyok egy alpári paraszt aki tetlegességbe megy bárkivel.
Köszönöm akik értelmes válaszokat adtak és linket küldtek. Holnap utána nézek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!