91/164 anonim válasza:
#91: Szóval a fajták közti nyilvánvaló eltérő viselkedést csak kutyáknál különböztetjük meg, embernél nem.
Értem. Ja várj, nem értem...
92/164 anonim válasza:
Kedves kérdező, adja a Jóisten, hogy legyen is ilyen menyed akkor! Sok sikert hozzá!!!
94/164 A kérdező kommentje:
Mert nem a kutyák építettek űrhajót és jutottak ki az űrbe, hanem az emberek. Mi emberek elvileg kicsit intelligensebbek vagyunk. De ha neked az emberek és állatok egy kalap alá sorolható, akkor meg se szólaltam. :)
2020. nov. 13. 10:57
95/164 anonim válasza:
Az emberek között nincsenek fajták, rasszok vannak.
Amik között persze vannak eltérések, mivel különböző környezetben éltek, különbözőképpen alkalmazkodtak. De hogy jön ez ide?
96/164 anonim válasza:
Kérdezp (#84) ".talán az idők folyamán mi is fejlődünk. A szocializmus nem tett jót ennek az országnak." -ez spec pont egy rohadt nagy tévedés... elég megnézni nnek belátásához a hajdani NDK-t és NSZK-t ebből a szempontból. AZ NDK-ban ismeretlen volt a rasszizmus, idegenellenesség - lévén nem volt mindennapos egzisztencia-harc... miután egyesült Németország, egyértelműen növekedett az "ostie"-körében az idegenellenesség és az rasszizmus.
97/164 anonim válasza:
#95: amit az embernél rassznak hívnak, azt állatoknál fajtának.
98/164 anonim válasza:
#94: ez genetika. attól hogy az agyunk fejlettebb, még ugyanúgy a gének határozzák meg az ösztönös viselkedést.
99/164 anonim válasza:
Még jó, hogy az ember már rég túllépett az ösztönös viselkedésen.
100/164 anonim válasza:
#99: mondjuk úgy, szocializációtól függően többé-kevésbé kordában tudja tartani az ösztöneit.
De amint veszélyhelyzet vagy váratlan hirtelen szituáció alakul ki, az ösztönök fognak dominálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!