Hogy próbáljam meg vele megbeszélni, megérteni kompromisszumot kötni? Anyám egyetlen fia vagyok, ő nagyon anyás engem is azzá szeretne tenni van egy barátnőm én 22 éves vagyok. Anyám bolond.
Az előző válaszban meg azért szagolta a koszos nadrágot, hogy tiszta-e, amit megértek. Igaz az én gyerekeim meg kicsik de hajlamosak rakodás címszóval a tiszta ruhákat bedobni a szennyesbe, a sok mosás a ruhának sem tesz jót, + egyikünk sem bioribot, van jobb dolgom mint mosni 0-24-ben.
Nem zavarja a baratnőd? Az előző kérdés alapjan gondolom, lehet kevesebbet kellene odahordani.
+ mégegyszer megemlítem, hogy nálunk meg kicsik a gyerekek, +nekem eszembe se jutna más dolgai között kutakodni, főleg nem a (majdani) felnőtt gyerekeimé között, (a férjem dolgait is tiszteletben tartom) Illetve kopogni is megtanultam gyerekként, de azért kikérném magamnak, hogy a saját hazám egy szobájához ne legyen kulcsom.
A bolond az anyám ból kitaláltam, h a barátnő vagy.
Vagy kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!