Hogy próbáljam meg vele megbeszélni, megérteni kompromisszumot kötni? Anyám egyetlen fia vagyok, ő nagyon anyás engem is azzá szeretne tenni van egy barátnőm én 22 éves vagyok. Anyám bolond.
Figyelt kérdés
9 éves kisgyerekként kezel mindenki előtt mindenhol szeretné ha ő öltöztethetne fel kitehetné a ruhám, a ruhámon, alsóneműimen keresi a "foltokat". Odáig fajult a dolog hogy az ajtómra zárat tettem amihez csak nekem volt kulcsom egy ideig jól működött a minap lebukott hogy szerzett egy kulcsot hozzá és bejár a szobámba a fehérneműim válogatja, nézegeti, intim dolgokat néz(koton stb.) ott álltam az ajtóban és végignéztem amit tesz mert előbb értem haza mint amire számított, másnap ugyanugy bement hiába bukott le, zárat cseréltem újra állítja ez a helyes más szülők is nézik a boxereket zoknikat a gyerekeiknek. A szép szóból nem ért, páromat próbálja elűzni minden tettével ő főz, most, takarít az egész házban mindenben segíti. Elköltözéshez kell még pár hónap most szereztem iskola után munkát. Hogyan lehetne vele megértetni hogy ne tegye ezeket? hasonló tapasztalat megoldás? Köszönöm az építő jellegű kommenteket!2020. aug. 21. 15:17
11/12 anonim válasza:
Varjuk a kerdezo nyilatkozatat! Egyelore melysegesen hallgat! Vajon miert?
12/12 A kérdező kommentje:
Az belinkelt kérdést a barátnőm írta ki! De mivel a kedves Gyakori kérdések-en lakóknak ezért nem felelt meg mert ő az utált személy szerintük így kiírtam én is!
Örülök hogy valakinek ennyi ideje van hogy ezt nyomozgatja! Nekem sajnos nincs, így a válasz adott nem lapultam csak én nem itt élek egy kérdést írtam ki szerettem volna értelmes válaszokat de látom csak a maradi emberek találtak meg.
A többi kommentelőnek köszönöm!
2020. aug. 24. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!