Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál,ha a 22 éves...

Mit reagálnál,ha a 22 éves fiadnak roma barátnője lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 12. 19:06
 131/164 anonim ***** válasza:
100%
*rokonai
2020. nov. 14. 14:01
 132/164 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként a rasszista parasztok egyik jellemzője, hogy ha más emberek tapasztalata(pl. hogy én több jó fej, teljesen normális roma származásút ismerek)ellentmond a beteges eszméiknek, akkor az az ember hazudik, nem is úgy van, nemsokára megölnek álmodban stb.
2020. nov. 14. 14:02
 133/164 anonim ***** válasza:
90%
130 Hát a rokonokat illetve ez bárkire igaz lehet 😃 Akárkinek lehetnek elmebeteg rokonai akik élve elásnak.
2020. nov. 14. 14:08
 134/164 anonim ***** válasza:
71%

Bárkire igaz lehet, de kisebb eséllyel lesznek balhés rokonok egy olyan családban, ahol az apa orvos, az anya tanarnő, a gyerekek meg az ELTE-n tanulnak. És ezek rendszerint magyar családok.

2020. nov. 14. 15:33
 135/164 anonim ***** válasza:
65%

Még annyit hozzátennék, hogy nekem volt már cigány barátnőm, és a szakítás utáni későbbi veszekedés alkalmával rám küldte a cigány pasiját.

Egy másik eset az volt, amikor chat-eltem egy cigány csajjal, ott is volt valami balhé és kiderítette, hogy az osztálytársa az én egyik haverom. Végül is, el akart engem kapni, aljas módon, mert rá akarták venni egy másik haverom, hogy hívjon engem le, így állítottak nekem csapdát.

Úgy képzeld el, hogy rámentek annak a srácnak a házára miattam. De ő bátor volt, és nem árult el. Ez a haver amúgy szintén roma származású, de ő becsületes ember, és ő az alja cigányokkal ő sem szimpatizál.

Szóval kössz... Nekem cigány lány nem kell. Elég volt belőlük. Ezek csak a pasijukat küldték rám, gondolom erős ellenállás esetén a rokonok lettek volna a következők.

2020. nov. 14. 15:42
 136/164 anonim ***** válasza:
85%
*mármint a chat-es cigány csaj pasija akart elkapni.
2020. nov. 14. 15:44
 137/164 anonim ***** válasza:
37%

@135

Egyszerűen nem tudom felfogni... De magad írod le, hogy egyik haverod roma, és normális, becsületes. Következő mondataidban pedig azt, hogy kösz, neked nem kell cigány csaj. De könyörgöm, ha te magad is tudod, hogy van normális, akkor ezt mégis hogy???

És ez rendszeres... Azt megértem, ha valakinek a bőrszín vagy arcberendezkedés miatt nem szeretne, mert nem tetszik neki.(nekem sem tetszik a feketéké-és ez nem rasszizmus, csak ízlés, és szigorúan csak a külsőről szól-.)

Én is mondhatnám, hogy nem akarok magyar csajt, mert megcsaltak, stb., pontosan akkora jogalappal.

2020. nov. 14. 15:50
 138/164 anonim ***** válasza:
64%

Az ellentmondás feloldása a következő:

Kevés értelmes ember van a romák között. Bár gondolom ez kevés lesz, így kifejtem részletesen:

Megsúgom azt, ami itt már elhangzott, hogy a romák közt nagyobb az ellenállás egymással szemben. Az említett roma haver, azt a másikat, aki ráment a lakására miattam, elmondta mindennek. Ugyanígy tesz azokkal a cigányokkal is, akikről a "rasszista" dolgokat mondanak a magyarok. És fordítva is igaz ez: az említett cigány csajok ráküldték volna a pasijukat a roma haverra is.

Vagyis a lényeg a következő:

A balhés cigányok a normális romákat is képesek bántani. És, mivel előbbiek vannak többségben, ezért óvatosságból - meg az emlékeim miatt - én nem állnék már össze cigány csajjal.

Egy normális roma emberben ugyanúgy kialakulhat ellenszenv a cigányokkal szemben, mint egy magyarban, mivel tudja, hogy bár ő normális, a többiek nem azok.

Mint említettem, a zenész cigányok (legalábbis némelyi) pl. nem szeretik az oláh cigányokat. Tehát ha te magyarként mégis véded azokat, akkor olyat teszel, amit más cigány nem tenne. Mert ő előttük azok "dögösök".

Na, remélem, így már érted a dolgokat.

Na

2020. nov. 14. 16:10
 139/164 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis #137
2020. nov. 14. 16:14
 140/164 anonim ***** válasza:
29%

@138 Kicsit tisztább lett a kép-de sokan vannak, akiknek a kinézetükön kívül SEMMI közük a többi romához, mert még a szüleik

törtek ki onnan, évtizedekkel korábban minden kapcsolatot megszakítva. Vagy meghaltak a szüleik, és ő(és te is)külföldön élsz, messze Mo.-tól. Ebben az esetben sem jönnél össze vele?:D

2020. nov. 14. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!