"A cigányságon BELÜL sokkal nagyobb az elutasítás a másféle cigányok iránt, mint a többségi társadalom vs. cigányok között!"
Pontosan.
A zenész cigányok pl. szóba sem állnak az oláh cigányokkal, vagy szlengesen, a "dögösökkel"
De gondolom az elfogadó magyarok előbb házasodnának velük, mint más cigányok.
80-as
Azért írtam ki a kérdést, hogy lássam ki hogy vélekedne a dologról. Az, hogy egy ilyen szimpla kérdés ennyi reakciót váltott már az is elég beszédes.
Ne játszd itt az eszedet, hogy nem ismered a társadalom véleményét....!!!!
Provokálni akartál - megkaptad! Élj vele boldogan! :-DDDD
Annyira szomorú látni, hogy 9oldal alatt nem tudták felfogni a primitív, buta rasszista emberek, hogy nyilvánvalóan nem a telepi cigánycsajjal jönne össze, aki egy ilyen kérdést feltesz, hanem a
hozzá illő, normálissal. Persze vannak, akik szerint minden cigány lop, csal, hazudik, megöl téged álmodban blabla.
Na, ezeket ha a rokonaim lennének, abban a pillanatban tagadnám ki.
Undorítóak, de emellett tényleg extrém mértékben hülyék is. Ilyen ultra-szurkoló szélsőjobbos típus.
86-os
Ezek után? Ha ez a kérdés ennyi indulatot váltott ki, képzelem mi lenne ha a többség meglátna fekete bőrü menyasszonnyal. :D
Dehogy fogunk fejlődni... Aki normális, az előbb-utóbb elmegy innen,
maradnak a fideszesek/dk-s fanatikusok, szélsőségesek, idióták, szellemi fogyatékosok, a gyakori jelentős része:D
Ja persze.... a maszoposok meg ünnepet ülnek, hogy hogyan szólítsák meg a rasszista szavazókat.... Amiről tanulmányt is írattak valamelyik előző választáskor... :-D :-D :-D
87-es
Ezeknek az embereknek egy kutya minden fekete bőrű. Arra kell törekedni hogy a fiatalabb generáció elfelejtse ezt a fajta rasszizmust. Ha nekem lesz gyerekem(akár magyar lánytól), biztos ki nevelem belőle amennyire tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!