Ha ott nőttél fel, akkor meg nem akarod meglátni a valóságot.
Azt is tudnod kellene, hogy a roma csajok jelentős része 20-23 éves koráig jól néz ki, és ha meglátja a kitörési lehetőséget, még hajlandó is magát megemberelni. Ezek "hétországi rafináltak" (ha erre nincs lehetősége, akkor kimegyek Basel-be prostinak, amíg fiatal).
Feltehetően olyan 25-26 évesen szülés után mutatkozik majd meg az igazi arca, de akkor már a fiú nem fogja tudni lerázni, mivel ott lesz a gyerek, így kuldheti majd a gyerektartást.
De majd (talán) megtapasztod ezt, mert úgysem hiszel nekem.
"Enyhén?"
Igen, enyhén.
Ha erősen rasszista lennék, akkor skinhead eszméket vallanék, hogy pl. likvidálni kell őket. Eleve szóba sem állnék cigányokkal, mint az a srác, aki Hitlert és Szálasit tartotta a példaképének, és mikor a riporter megkérdezte, hogy "mit szólnál ha kiderülne, hogy cigány vagyok" akkor erre az volt a válasza, hogy "akkor befejeztük a beszélgetést"
Én nem vagyok ilyen.
Nem bántom a cigányokat, és amelyik normálisabb, azzal még el is tudok beszélgetni.
De mindez nem jelenti azt, hogy szívesen látom őket a családomban, mert nem.
Ezért vagyok enyhén rasszista, amit helyesnek tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!