Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál,ha a 22 éves...

Mit reagálnál,ha a 22 éves fiadnak roma barátnője lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 12. 19:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/164 anonim ***** válasza:
39%
Enyhén? Én inkább az ilyen emberektől óvnám a gyerekemet, mint te. Mérgező, sötét lelkű, primitív lény vagy. Nem ők a vademberek, hanem te.
2020. nov. 13. 07:02
 62/164 anonim ***** válasza:
87%

"Nem mindegy, hogy egy Radics Gigi, vagy pedig egy putrisori Kalányos Dzsesszika"

Gigi is teljesen átlagos cigánylány volt, csak a médiában kifejlődött.

Íme Gigi igazi arca, és, hogy milyen géneket is adna tovább:

[link]

[link]

2020. nov. 13. 07:07
 63/164 anonim ***** válasza:
36%
választás elé állítanám, hogy a családja vagy a lány. Az én házamba nem jöhetnének, meg én se mennék hozzájuk, meg meg semmifél támogatást, pénzt nem adnék neki. Nem tudnám elfogadni a lányt. Lehet, ez gonosz dolog, de őszinte válasz.
2020. nov. 13. 07:14
 64/164 anonim ***** válasza:
29%
megkönnyebbülnék, hogy nem b*zi
2020. nov. 13. 07:17
 65/164 anonim ***** válasza:
79%
#66 BAZ megyében nőttem fel egy nagyon vegyes faluban, és az osztályomban is több volt a roma, mint a nem roma. Oktassál még.
2020. nov. 13. 07:18
 66/164 anonim ***** válasza:
37%

Ha ott nőttél fel, akkor meg nem akarod meglátni a valóságot.

Azt is tudnod kellene, hogy a roma csajok jelentős része 20-23 éves koráig jól néz ki, és ha meglátja a kitörési lehetőséget, még hajlandó is magát megemberelni. Ezek "hétországi rafináltak" (ha erre nincs lehetősége, akkor kimegyek Basel-be prostinak, amíg fiatal).

Feltehetően olyan 25-26 évesen szülés után mutatkozik majd meg az igazi arca, de akkor már a fiú nem fogja tudni lerázni, mivel ott lesz a gyerek, így kuldheti majd a gyerektartást.

De majd (talán) megtapasztod ezt, mert úgysem hiszel nekem.

2020. nov. 13. 07:26
 67/164 anonim ***** válasza:
77%
*kimegy
2020. nov. 13. 07:27
 68/164 anonim ***** válasza:
79%
Én most őszinte leszek. Fenntartásokkal kezelném. Sajnos én még nem találkoztam normális romával, egyel sem, pedig közel 30 éves vagyok.
2020. nov. 13. 07:52
 69/164 anonim ***** válasza:
62%

"Enyhén?"

Igen, enyhén.

Ha erősen rasszista lennék, akkor skinhead eszméket vallanék, hogy pl. likvidálni kell őket. Eleve szóba sem állnék cigányokkal, mint az a srác, aki Hitlert és Szálasit tartotta a példaképének, és mikor a riporter megkérdezte, hogy "mit szólnál ha kiderülne, hogy cigány vagyok" akkor erre az volt a válasza, hogy "akkor befejeztük a beszélgetést"

Én nem vagyok ilyen.

Nem bántom a cigányokat, és amelyik normálisabb, azzal még el is tudok beszélgetni.

De mindez nem jelenti azt, hogy szívesen látom őket a családomban, mert nem.

Ezért vagyok enyhén rasszista, amit helyesnek tartok.

2020. nov. 13. 07:52
 70/164 anonim ***** válasza:
62%
Ilyenkor bezzeg mindenki jön az álszent dumával, hogy jaj ne legyél rasszista. De amikor leül a TV, vagy a FB elé és a hírek 99%-a az, hogy roma származású lop, csal, öl, akkor azon meg veri a nyálát és megbotránkozik. Nem kell rasszistának lenni, de krvára meg kellene tanulni a helyén kezelni ezt a roma problémát. Hiába normális egy, ha tízezer meg nem. Jobb félni, mint megijedni. Nem kell képmutatónak lenni.
2020. nov. 13. 07:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!