Mennyire normális hogy 22 éves fiúként még mindig bele akarnak szólni apámék, hova megyek dolgozni?
Júliusban ott hagytam az előző munkahelyemet ,ez vidéken volt (vendéglátás) ,kocsival 10 perc volt az út. Már azért is "háború" volt,hogy de hülye vagyok hogy ott hagytam egy biztos munkahelyet.
Most feljöttem Pestre dolgozni kb 50 perc az út.
Ez is vendéglátás .
Apámék még nem tudják, anyával élek,de semmi kedvem elmondani nekik,mert tudom hogy örökké ezt fogom hallgatni hogy,nem vagyok normális,mert egy csomó idő lesz az utazás ,nem fogom bírni,meg hogy fele fizetésem el megy majd benzinre.stb stb
Az nem baj, hogy aggódik Érted.
Mondd meg neki, hogy bírod az utazást és nem fog rá elmenni a fele fizetésed.
Ha ez igaz, akkor nem mondhatja azt, hogy nem.
Ügy lezárva.
Aggódik csak, meg logikátlannak látta a változtatást, már csak az út miatt is.
Meglehet amúgy titokban attól félt, hogy valami baj történik veled a kocsi út alatt (nem a te hibádból, hanem hogy valaki random beléd hajt, mert van ilyen).
Nem mondhatja meg hova menj dolgozni, viszont tanácsot adhat benne.
Mint egy jó szülő.
Vannak szulok akik halalukig bele akarnak szolni, de minimum velemenyt nyilvanitanak. Biztos van sajat elkepezelesuk arrol hogy ok a te heyedben mit csinalnanak es miert es ezt probaljak neked eloadni kisse nyomoroncon.
Ne vedd zokon. Inkabb faggasd oket tovabb, hogy de miert. Meg szerintuk hogy lenne jo, de az miert. Mert lehet egyszeruen csak olyan hasznossagokrol van szo, hogy pl. lehet mondanak jaj de amennyivel tobb idot utauol vagy koltesz utazasra annyival nem adnak tobb fizut az uj helyen te meg mondhatod o de te ezt pontosan belekalkulaltad es nagyon is egeri még itt ingyen meleg ebedet is adnak. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!