Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális hogy 22...

Mennyire normális hogy 22 éves fiúként még mindig bele akarnak szólni apámék, hova megyek dolgozni?

Figyelt kérdés

Júliusban ott hagytam az előző munkahelyemet ,ez vidéken volt (vendéglátás) ,kocsival 10 perc volt az út. Már azért is "háború" volt,hogy de hülye vagyok hogy ott hagytam egy biztos munkahelyet.

Most feljöttem Pestre dolgozni kb 50 perc az út.

Ez is vendéglátás .

Apámék még nem tudják, anyával élek,de semmi kedvem elmondani nekik,mert tudom hogy örökké ezt fogom hallgatni hogy,nem vagyok normális,mert egy csomó idő lesz az utazás ,nem fogom bírni,meg hogy fele fizetésem el megy majd benzinre.stb stb

2020. aug. 15. 18:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Az nem baj, hogy aggódik Érted.

Mondd meg neki, hogy bírod az utazást és nem fog rá elmenni a fele fizetésed.

Ha ez igaz, akkor nem mondhatja azt, hogy nem.

Ügy lezárva.

2020. aug. 15. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Csak szeretnek és aggódnak érted. Hidd el, teljesen megértem a helyzetet, csak én 21 éves vagyok, és lány, de ugyanez a helyzet nálunk is. Van testvéred? Mert általában nehezebben szokott menni a leválás egykék szüleinél.
2020. aug. 15. 18:41
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
"22 éves fiú". Az kicsit se zavarjon, hogy a fiú kb 20 éves korig tart, azután már ciki. Normális, dolgozó, 22 éves férfit már nem hívnak fiúnak.
2020. aug. 15. 18:55
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Akkor a lány szót is ciki használni? :O Na most elsüllyedek...
2020. aug. 15. 18:57
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

Aggódik csak, meg logikátlannak látta a változtatást, már csak az út miatt is.

Meglehet amúgy titokban attól félt, hogy valami baj történik veled a kocsi út alatt (nem a te hibádból, hanem hogy valaki random beléd hajt, mert van ilyen).

Nem mondhatja meg hova menj dolgozni, viszont tanácsot adhat benne.

Mint egy jó szülő.

2020. aug. 15. 19:01
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Vannak szulok akik halalukig bele akarnak szolni, de minimum velemenyt nyilvanitanak. Biztos van sajat elkepezelesuk arrol hogy ok a te heyedben mit csinalnanak es miert es ezt probaljak neked eloadni kisse nyomoroncon.

Ne vedd zokon. Inkabb faggasd oket tovabb, hogy de miert. Meg szerintuk hogy lenne jo, de az miert. Mert lehet egyszeruen csak olyan hasznossagokrol van szo, hogy pl. lehet mondanak jaj de amennyivel tobb idot utauol vagy koltesz utazasra annyival nem adnak tobb fizut az uj helyen te meg mondhatod o de te ezt pontosan belekalkulaltad es nagyon is egeri még itt ingyen meleg ebedet is adnak. Stb

2020. aug. 15. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:
13%
3as, míg otthon lakik nem férfi.
2020. aug. 15. 19:18
 8/14 anonim ***** válasza:
3%
Ha 22 évesen fiú vagy, akkor ne csodálkozz, ha apu tilt ezt meg azt vagy neadjisten el is fenekel. Szüleim 22 évesen már házasok voltak külön lakásban. Változnak az idők.
2020. aug. 15. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Pontosan, kedves 8-as, változtnak az idők, ezért teljesen felesleges 30-40-50 évvel ezelőtti esetekkel példálóznod. :)
2020. aug. 15. 19:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Enyemek is mindig sipakolnak, hogy egy orat utazom a munkahelyre, felmondtam ott, ami 15 perc setara volt es egy messzebbire mentem, mert nem tetszett a kozeli munkahely, rossz volt a kozeg. Szerintuk minden munkahelyen szar. (Mondja ezt apam, aki a hobbijaban dolgozik es imadja amit csinal :D) Szerintem meg nem, van ahol nagyon jol tudja magat erezni az ember, es nekem emiatt tok masodlagos, mennyi az ut oda, az a 8 ora szamit, amit az adott helyen toltok, nem az az 1-2 ora, amit uton.
2020. aug. 15. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!