Normális dolog hogy a párommal szünet van amiatt mert a kisfiát nem akartam tiszta homokosan felvinni a lakásba mikor 1 órán belül indulnom kellett volna dolgozni éjszakára? Azt mondta akkor hirtelen más emberként nézett mar rám .
A saját gyerekedet sem akartad volna a lakásba vinni homokosan?
A párodnak fontos a kisfia, neked meg csak az, hogy ne kelljen takarítani utána.
Én megértem a párodat.
Igen, ha kizarod a gyerekemet a lakásból, mert maszatos, amennyiben én is ott élek, már nem is élnék ott.
De nem, akkor is szedném a cuccom, és vinném haza hozzám a gyereket, ha nem éltünk együtt.
A gyerek ugyanis nem egy sáros cipő, vagy vizes kabát, hogy kint hagyjuk, ha már "rendbe jött".
Tényleg gyermektelen pasit keress, mert te nem vagy kész a pótanyukaságra.
Ezt én se értem. Írhatnál többet. Mit akartál te csinalni? Mi volt a javaslatod a megoldásra?
Én a saját gyerekemet valószínű leporoltam volna aztán ha annyira homokos felkapom és beteszem a kádba. Ott levetkőztetem aztán viszonthallásra.
De ezt most hogy érted hogy nem akartad felvinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!