Normális dolog a szünet egy kapcsolatban?
Mostanában nagyon sokat vitatkoztunk, főleg miatta. Képtelen tenni értem 1-2 dolgot, néha kicsit romantikusabb lenni.. Pedig csak kb havi 1 ilyenről lenne szó.
Tegnap mondta, hogy neki idő kell (hogy foglalkozhasson magával). Én mondtam, hogy bírja már ki ezt a 2 hetet (utána ugye nyári szünet), ráadásul én csak heti 1 napját "veszem el"...
Normális ez így?
16/L 18/F
Szerinte ő mindent megtesz értem.. Én ebből semmit sem látok, pedig próbálok minden jelentéktelennek tűnő dolgot is értékelni.
Nem tudunk élni egymás nélkül, ez már kiderült.. :/
Csak nem értem, miért tőlünk akarja elvenni azt a heti 1 napot...
A szünet sosem jó egy kapcsolatban. Lehet, hogy utána még működik egy darabig, de igen ritka, hogy ezáltal megoldódnának a problémák, szóval a végén úgyis szakítás lesz. Ezt ne vedd zokon, de a személyes tapasztalataim, és a környezetemben amiket látok, ezt mutatják. Szerintem ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
20/L
Én adnék neki szünetet, ha tényleg én venném ki az egész hétköznapjait.. De az, hogy csak szombaton találkozunk...
Ja és amúgy szakított velem tegnap (miután nem adtam szünetet). Mondtam, hogy elég sok ideje lesz, mivel nehéz lesz visszaszereznie..
Mi is szerintem meg tudunk beszélni mindent, és én is így vagyok, mint te. Nálam a szünet egyenlő a szakítással..
Ha szeret, akkor ne engem akarjon kiiktatni az életből akár 1 hétre se..
Kérdeztem tőle, hogy más csaj van-e a dologban. Azt mondta, hogy nem, nincs szó ilyesmiről.
Csak szeretne pihenni, a hobbijával foglalkozni...
Csak nem értem, ez miért nem várhat a szünetig? (a válasza az volt, hogy ő most fáradt..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!