Normális dolog a szünet egy kapcsolatban?
Mostanában nagyon sokat vitatkoztunk, főleg miatta. Képtelen tenni értem 1-2 dolgot, néha kicsit romantikusabb lenni.. Pedig csak kb havi 1 ilyenről lenne szó.
Tegnap mondta, hogy neki idő kell (hogy foglalkozhasson magával). Én mondtam, hogy bírja már ki ezt a 2 hetet (utána ugye nyári szünet), ráadásul én csak heti 1 napját "veszem el"...
Normális ez így?
16/L 18/F
Ha minden nap együtt lennénk, nekem is kellene idő, hogy egyedül legyek és pihenjek..
Na nekem ez a durva...mi 3honap jaras utan majd megvesztunk hogy egymassal legyunk,nem pihenni...1ev utan egyutt eltunk,regen rossz ha az embernek a parjat kell kipihennie.
Egyaltalan hogy pihentek?vagy mit ertetek pihenes alatt?
Nekem szükségem lenne magányra. Én szeretek egyedül is lenni.
Ő a pihenés alatt azt érti, hogy a hobbijával foglalkozik. Nekem nem kell pihenés, én pihenek hétköznap, mert nem tanulok egész nap, mint ő..
Szerintem próbálj meg mást keresni,és ne ezt a kapcsolatot boncolgatni,vagy folytatni.Szerintem a heti egy alkalom nagyon kevés.És még az is sok neki?!Itt valami nagyon nem ok!Ha szeretsz valakit,mindíg vele akarsz lenni,nem csak hébe hóba.De ha nincs meg az a szerelem ami ezt motiválja,akkor minek az egész?
Szerintem ha folytatjátok,akkor is ez körforgásban mindíg elő fog jönni,és minél tovább húzzátok annál roszabb lesz,és annál nehezebb lesz majd szakítani.
Bár a szünet tartás,nálam árnyaltan fogalmazott szakítást jelent.Vagy csak le akar tenni a polcra addíg amíg van jobb dolga,aztán,ha majd úgy gondolja,akkor újra levesz a polcról.Szerintem ne add meg neki azt az örömöt,hogy azt csinál veled amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!