Normális dolog a szünet egy kapcsolatban?
Mostanában nagyon sokat vitatkoztunk, főleg miatta. Képtelen tenni értem 1-2 dolgot, néha kicsit romantikusabb lenni.. Pedig csak kb havi 1 ilyenről lenne szó.
Tegnap mondta, hogy neki idő kell (hogy foglalkozhasson magával). Én mondtam, hogy bírja már ki ezt a 2 hetet (utána ugye nyári szünet), ráadásul én csak heti 1 napját "veszem el"...
Normális ez így?
16/L 18/F
Szerintem egy kapcsolat két emberen múlik. A férfiaknak tény hogy szükségük van magánszférára, többre mint egy nőnek :) Ez a mi házasságunkban is így van, hogy vannak napok,amikor külön alszunk, ő a barátaival,vagy egyedül van. Kell regenerálódni.
Az hogy önző...miért nem beszéled meg vele? Hogy neked több együttlétre van szükséged,cserébe meg adsz neki több szabadságot :) Kompromisszumra kellene szerintem jutnotok. Mert Szünet,nem létezik egy kapcsolatban.Mi az hogy Szünetet tartotok?? Nem értem...mit szüneteltettek? A szerelmet? Ha pár napig/1-2hétig nem találkoztok az nem szünet...Ha már valaki ezt a szót használja,hogy tartsunk szünetet,akkor ennyi erővel szakíthatnátok is.
Tegnap kimondta, de azt mondta, hogy vissza fog szerezni.. Amint kipihente magát.. -.-'
Minél később, annál nehezebb lesz neki..
Nem lógok rajta, heti 1 nap találkozunk...
Nem több együttlétre van szükségem, mert nekem jó ez a heti 1 nap, de utálom, hogy képtelen tenni értem romantikus dolgot.. Mikor tudja, hogy szükségem van erre (kb havi 1 alkalommal..)
a találkozást szüneteltetjük elvileg..
Szerintem ez mar nem is kapcsolat.Voltatok mar "szunet"ben 3 honapig,osszejotetek,valtozott valami?nem.tok felesleges huzni az idot,ti nem egymasnak vagytok teremtve ennyi.
Keress olyat akinek orom a veled egyutt toltott ido es nem szenvedes.
Akkor még csak nem is ezek voltak a problémák.
Na arról én tehettem, most pedig ő tehet róla
Mi együtt élünk már 2 éve, azelőtt 3 évig jártunk, előtte fél évig leveleztünk.
És mostanában, főleg mióta együtt élünk elég lapos az egész. Ő azt mondta menjek kicsi el Anyuékhoz (150km-re élnek én jöttem ide páromhoz lakni), mert Ő is szeretne pihenni, egyedül lenni. Kicsit elgondolkodtam, hogy lehet el akar szakadni tőlem? Pedig szeret, mert megcsinálta a korongozógépem is és nem kellett megvennem és azért se haragudott, mert leégettem, meg csinál nekem más szerszámokat is stb... De valahogy akkor sem értem, hmm ez elgondolkodtató azért...
Párom 20/F én 22/N
Utolsó: ez szerintem megint más, mert együtt éltek..
De mi heti 1 napon találkozunk csak.. :S
Ha minden nap együtt lennénk, nekem is kellene idő, hogy egyedül legyek és pihenjek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!